Márki-Zay, te buzi!

Pocsékul hangzik, ugye? Márpedig a miniszterelnöki babérokra törő polgármesternek mostanában ebből áll a kampánya.

2021. augusztus 15., 15:59

Szerző:

 Ki kivel, mikor, hányszor. Akinek van gyomra hozzá, tájékozódjon. Itt nem fog, mert…

…bármennyire elítéljük a kormányzat jelenlegi kommunikációs hadjáratát, az ízléstelenségben, vállalhatatlanságban nem teszünk különbséget pártállás szerint. Hálószobákban turkálni, vállalt vagy épp sejtetett szexuális identitásokat teregetni a legalja tempó, amire politikus vetemedhet.
A Márki-Zay által kipécézett Orbán Gáspár nem közszereplő. Akkor sem az, ha az édesapja miniszterelnök. Erről ugyanis ő nem tehet – se választása, se beleszólása nincs.

Természetesen, ha esetleg e rajta kívül álló helyzetből előnyökre tesz szert – mondjuk soron kívül kap katonai ösztöndíjat – akkor senki ne legyen rest erre rákérdezni. De az is a kormányfőről szól leginkább, nem a fiáról.

A meleg közösséget politikai számításból a gyűlölet céltáblájává tenni mélyen elítélendő. Nem pusztán azért, mert ahogy a családját, úgy a szexuális orientációját sem maga választja az ember – de azért is, mert végső soron magyarokat uszít magyarok ellen immár a kormány. Magyar heterókat magyar melegek ellen.

Nem kérünk a szexuális polgárháborúból. Sem a kormánytól, sem az ellenzéktől.

Trencséni Dávid

A Brit Média hírigazgatója

 

(Kiemelt kép: Márki-Zay Péter (függyetlen) polgármester beszél a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén a városháza dísztermében 2018. március 19-én. Fotó: MTI | Ujvári Sándor)