Ők azok a nők, akik gyereket szültek Vlagyimir Putyinnak

Vlagyimir Putyinnak a házasságából és a szeretőitől is születtek gyerekei. 

2022. július 11., 09:02

Szerző:

Vlagyimir Putyin élete egy rejtély. Az orosz elnök sosem vallott őszintén a magánéletéről így azt sem lehet tudni, hogy pontosan hány gyereke született az évek során. Az biztos, hogy Oroszország elnökének és a volt feleségének, Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyevának két közös lányuk van: Marija és Katyerina. Sőt, mint korábban megírtuk, Katyerina állítólag egy Zelenszkij nevű férfit szeret. Nos, nem az ukrán elnök Zelenszkijről van szó, hanem az illető Igor Zelenszkij balettművész.

Íme, egy fiatalkori fotó Putyinról és a volt feleségéről az egyik lányuk keresztelőjén:

Vlagyimir Putyin állítólag hosszú évek óta kapcsolatban áll Alina Kabajevával. Az egykori sztársportoló a pletykák szerint a gyermekeivel él Svájcban - akiknek állítólag Putyin az édesapjuk - luxukörülmények között. Állítólag Kabajevának, az olimpiai aranyérmes tornásznak négy gyermeke van – két fiatal fiú és ikerlány – a 69 éves Putyinnal, bár ők ketten ezt hivatalosan soha nem erősítették meg. A gyerekek állítólag Svájcban születtek, és mindegyikük svájci útlevéllel rendelkezik, egy forrás szerint a 38 éves Kabajeva feltehetően számos különböző néven több nemzetiségű útlevéllel rendelkezik. Nemrégiben pedig felröppent a hír, hogy Kabajeva ismét gyermeket vár, ám ennek az orosz elnök cseppet sem örül, mert úgy gondolja, hogy már bőven van elég gyereke. 

Putyinnak állítólag Szvetlana Krivonogikhtól is született gyereke, aki a takarítónője volt. A gyermekük, Elizabeta Vlagyimirovna Krivonogikh 2003-ban született meg. Az orosz elnök lánya és annak édesanyja a pletykák szerint Monacóban élnek. Krivonogikh 100 millió dolláros vagyont halmozott fel röviddel gyermeke születése után. Korábban beszámoltunk róla, hogy az orosz-ukrán háború kitörése után Elizabeta Vlagyimirovna Krivonogikh teljesen eltűnt a világhálóról.

Íme, egy fotó Putyin állítólagos lányáról:

Állítólag ezt a szentpétervári luxusingatlan Putyin szeretőjének, Szvetlana Krivonogikh tulajdona:

Még több hír Putyinnal kapcsolatban

Vlagyimir Putyin lánya és holland üzletember férje szakítottak

10 dolog, amit nem tudott Vlagyimir Putyinról

A britek megtalálták Putyin egyik lányát

(Kiemelt kép: AFP)