Gyereket vár Putyintól Oroszország leghajlékonyabb nője

Az orosz elnök 2007 óta tagadja, hogy bármi köze is lenne az egykori tornászhoz, brit lapértesülések szerint azonban Alina Kabajeva már a harmadik gyerekét várja Putyintól. 

2022. július 10., 16:51

Szerző:

Vlagyimir Putyin állítólagos titkos szeretője, Alina Kabajeva már a harmadik gyerekét várja az orosz elnöktől – írja az rtl.hu a Daily Mail cikkére hivatkozva. A jelentések szerint Putyin nem örül neki, hiszen elmondása szerint már van elég gyereke. 

Putyinnak állítólag már van két titkos fia az olimpiai aranyérmes egykori ritmikus gimnasztikázóval, akit egykor „Oroszország leghajlékonyabb nőjének” neveztek. Putyin, aki idén lesz 70 éves, 2007 óta tagadja, hogy kapcsolata lenne a 39 éves nővel. Állítólagos titkos családját eltitkolta a választók elől, és egyik szülésnél sem volt jelen. 

Kabajeva most újra gyereket vár a General SVR Telegram-csatorna szerint, amelyet állítólag a Kreml bennfentesei vezetnek. A bejegyzés így szólt: „Már beszámoltunk arról, hogy Alina Kabajeva, az orosz elnök élettársa terhes. Tegnap kiderült a születendő gyermek neme – ezúttal lány”. Putyin állítólag nem volt elragadtatva, mivel a poszt azzal folytatódott, hogy a hír „egyáltalán nem tetszett a leendő apának és Oroszország elnökének” – írja a The Sun.  Ugyanez a jelentés azt állította, hogy amikor Putyin értesült a hírről, morgolódott, és azt mondta: „Így is van elég gyerekem, és már régen volt elég lányom”. 

(Kiemelt képünk: Alina Kabajeva (bronzérem), Julija Barsukova (arany) és a fehérorosz Julija Raskina (ezüst) ritmikus gimnasztikázónők Sydneyben, 2000. szeptember 29-én. Fotó: Wikimedia Commons/Tom Theobald)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.