Putyin lányának az új párja Zelenszkij

Válása után új férfit szeret.

2022. május 19., 13:34

Szerző:

Újra szerelmes Vlagyimir Putyin lánya, Katerina Tyihonova. A 35 éves nő azelőtt, hogy bevezették volna a szankciókat Oroszország ellen a háború kitörése után, köztudottan sokat járt a németországi Münchenben. Kiderült, az orosz elnök lánya a szerelem miatt utazgatott olyan sokat, a választottja pedig nem más, mint egy Zelenszkij. Azonban a férfi csupán névrokona Ukrajna elnökének, Volodomir Zelenszkijnek. 

A német Der Spiegel lap információi szerint Katerina Tyihonova az 52 éves Igor Zelenszkijbe szerelmes, aki balettművész és Németországban él. A párnak állítólag van egy közös kétéves kislánya is. A románc 2017-ben kezdődhetett azután, hogy Putyin lánya elvált a férjétől, Kirill Shamalovtól - írja a Blikk.

„Ő Oroszországban élt, kislánya apja pedig Németországban, ahol a Bajor Állami Balettet irányította. A neve Igor Zelensky”

- leplezte le a férfit az  IStories lap.

A német és az orosz lap információi szerint az elmúlt két évben Tyihonova, a kislánya, egy bébiszitter és a biztonsági őrök több mint ötvenszer repültek Oroszországból Münchenbe, hogy találkozzanak a gyermek édesapjával. A férfi egyébként múlt hónapban kilépett a Bajor Állami Balettből, azok után, hogy nem volt hajlandó elítélni Putyin invázióját Ukrajna ellen. Igor Zelenszkij az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb orosz balett-táncos. 

A titokzatos Vlagyimir Putyin

10 dolog, amit nem tudott Vlagyimir Putyinról

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

Fotók - Ön felismerné? Így nézett ki a fiatal Vlagyimir Putyin, mielőtt az egész világ megismerte a nevét

(Kiemelt kép: AFP)