Mi történhetett vele? Teljesen eltűnt a világhálóról Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke

Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke óriási népszerűségnek örvendett az Instagramon – mostanáig.

2022. március 17., 14:44

Szerző:

Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke, Elizabeta Vlagyimirovna Krivonogikh 2003-ban született meg. A most 19 éves lány édesanyja, Szvetlana Krivonogikh az orosz elnök takarítónője volt. Mint megírtuk, a Daily Mail információi szerint Krivonogikh asszony Monacóban él lányával, aki 100 millió dolláros vagyont halmozott fel röviddel gyermeke születése után.

A fiatal lány kilétét egyébként 17 éven át sikerült titokban tartani. Kriovonogikh édesanyja, Szvetlana Krivonogikh a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején folytatott viszonyt Putyinnal. A most 45 éves nő takarítónőből Oroszország egyik leggazdagabb embere lett. Az egykori szerető a Szentpétervári Állami Gazdasági és Pénzügyi Egyetemre járt.

Krivonogih és Putyin lányának Instagram-oldalát az orosz-ukrán háború kitörésekor ellepték a gyűlölködő kommentek. Elizabeta Krivonogikh a  közösségi médiában rendkívüli népszerűségnek örvendett, több mint 80 ezer követője volt annak ellenére, hogy teljes arcát nagyon ritkán mutatta csak meg. Már a háború előtt is hónapok óta nem tett közzé új fotót, bejegyzést, a nypost.com oldalán azonban megtekinthet néhány fotót róla. Most azonban érdekes módon a szerelemgyerek profilja teljesen eltűnt a platformról.

„Egy bunkerban ülsz, mint egy patkány?”

– csak egy komment a sok közül, amelyet a Daily Mail korábban kiemelt.

A kérdés már csak az, hogy a fiatal lány maga elégelhette-e meg a rengeteg bántó kommentet, amit a közösségi médiában kapott, vagy esetleg felsőbb utasításra tűnt el a világhálóról.

Még több Putyin életéről 

A britek megtalálták Putyin egyik lányát

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

(Kiemelt kép: AFP)