Tóth Gabi megdöbbentően szexi fotókat posztolt, és kritizálták, hogy ő már nem az igazi Tóth Gabi – íme, mit válaszolt

Tóth Gabi életében nagyon beköszöntött a tavasz!

2024. március 18., 07:56

Szerző:

Krausz Gábor nemrég tette közzé, mennyire bejött neki az élet, és vasárnap délután Tóth Gabi is posztolt egy sorozatnyi tavaszi képet azzal a felirattal, hogy

„az élet álom, s az álom szép”.

A posztban látható képek tanúsága szerint az énekesnő még mindig viseli a hajhosszabbítást, amit a Tina Turner-emlékkoncertre készítettek neki. És meghökkentő lehet továbbá, mennyire szexi fotókat tartalmaz a poszt a 36 éves édesanyáról. Lapozzon bele!

Bár Tóth Gabi Instagramján általában feltűnően kevés a kritikus hangnemű komment, azért most volt valaki, aki panaszkodott egy kicsit: az énekesnő szőke frizuráját hiányolta. Az illető a következőket írja:

„szerintem a rövid platina szőke volt neki a legjobb. Szép a fejformája, és az ki emelte. Az volt az igazi Tóth Gabi.”

Tóth Gabi, aki ezek szerint már nem az igazi, erre a következőket válaszolta kommentben, megadva az okot, hogy miért váltott vissza a barnára sok-sok szőkítés után:

„nagyon káros a hajnak hosszútávon sajnos.”

Tóth Gabi és a kritikák

Tóth Gabi egyébként az elmúlt időszakban különösen sok kritizáló üzenetet kapott, és nem a hajszíne miatt, hanem azért, mert nem csatlakozott a gyermekvédelmi influenszer-demonstrációhoz. Az ezzel kapcsolatos, sokszor elfogadhatatlan stílusú és tartalmú üzenetektől az énekesnő teljesen kiakadt, és a következőket mondta:

„naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek?! Tényleg idáig jutottunk?! Mert az, hogy egy NER-keresztény, matyólotyó, senkiházi, bérenc, csalfa ribanc vagyok, semmi ahhoz képest, hogy eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem. Tényleg, meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el?! Normálisak vagytok, emberek?! Egyszerűen... álljatok már le! Hagyjatok békén! Szálljatok le rólam! Nektek bajotok van magatokkal, az életetekkel, a rendszerrel, amit rajtam vertek le. Próbál[já]tok az egészet mindenestül az én számlámra írni. Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, én is járok, mert ezt máshogy már nem lehet elviselni. Mert van egy kislányom, van egy életem, amit próbálok élni, de konkrétan zaklatásig mennek a gyűlölködő üzenetek, amikről a mai napig nem tudom, hogy hogy fajulhattak el idáig. Hogy hol van az emberekből a méltóság, az empátia. Meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?! Miért követsz engem? Miért vagy itt az oldalaimon? Egyszerűen lépj túl rajtam! Ennyi.”

Tóth Gabi hozzátette, hogy akit zavarnak a tóthgabis cikkek, annak az a teendője, hogy ne kommentálja a róla szóló anyagokat, ugyanis a lapok csak azért cikkeznek az énekesnőről ennyit, mert mindig elolvassák őket az emberek. A kirohanás végkifejlete a következő volt:

„na végre örülhetnek, végre fölcsesztem magam, kijöttem a sodromból, képzeljétek el, pedig azért engem nehéz kihozni. De azt hiszem, itt van a zenitpont, tudjátok, amikor is már nincs tovább, ugyanis elegem van, az embernek véges a határ. Emberek vagyunk, jogom van kiborulni nekem is, jogom van tele lenni a tökömnek, na most tele van a tököm, örüljetek, élvezzétek. Legyetek boldogok. Megrázom magam, megigazítom a fejemen a nemlétező kis koronámat, aztán haladok tovább az életemben.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)