Március 15-i nemzeti ünnep: így énekelte Tóth Gabi a Nemzeti dalt, de a kommentelők kiszúrtak egy fontos dolgot a videón

Tóth Gabi kitette az Instagramra, ahogy a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a Nemzeti dalt énekli. Több kommentelőnek is feltűnt valami.

2024. március 16., 06:23

Szerző:

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából Tóth Gabi tegnap posztolta az Instagramra, ahogy a Nemzeti dalt énekli a Nemzeti múzeumnál. Alább tudja megtekinteni-meghallgatni a videót, amelynek a felirata egy rövid részlet Petőfi Sándor költeményéből piros-fehér-zöld szívekkel:

„a magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!”

Több kommentelő is írja, hogy nyilván nem lehet idei ez a felvétel, úgyhogy valaki meg is kérdezi Tóth Gabitól, hogy mikori a videó. Az énekesnő csak ennyit válaszol egy mosolygó szmájlival:

„2012”.

Hogy akkor idén mit csinált az énekesnő március 15. alkalmából, arról egy automatikusan eltűnő Instasztorit posztolt: 4 éves kislánya, Hannaróza egy szabadtéri rendezvényen látható, ahol hatalmas magyar zászlót lenget. Az anyuka piros-fehér-zöld szívekkel a következőket írja hozzá:

„magyar leánykám”.

Emlékezetes egyébként Tóth Gabi 2022-es március 15-je is, akkor az akkori férjével, Krausz Gáborral a Békemenetben vonultak.

Tóth Gabit évek óta rengeteg kritika éri amiatt, hogy mennyit hangoztatja a keresztény hitét és magyar származását, a kritizáló-gyalázó üzenetek azonban messze túllépték az elfogadhatóság határát akkor, amikor az énekesnő elmondta, hogy nem hajlandó csatlakozni a gyermekvédelmi influenszertüntetéshez. Az üzenetek láttán Tóth Gabi teljesen kiakadt, és a következőket mondta:

„naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek?! Tényleg idáig jutottunk?! Mert az, hogy egy NER-keresztény, matyólotyó, senkiházi, bérenc, csalfa ribanc vagyok, semmi ahhoz képest, hogy eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem. Tényleg, meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el?! Normálisak vagytok, emberek?! Egyszerűen... álljatok már le! Hagyjatok békén! Szálljatok le rólam! Nektek bajotok van magatokkal, az életetekkel, a rendszerrel, amit rajtam vertek le. Próbál[já]tok az egészet mindenestül az én számlámra írni. Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, én is járok, mert ezt máshogy már nem lehet elviselni. Mert van egy kislányom, van egy életem, amit próbálok élni, de konkrétan zaklatásig mennek a gyűlölködő üzenetek, amikről a mai napig nem tudom, hogy hogy fajulhattak el idáig. Hogy hol van az emberekből a méltóság, az empátia. Meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?! Miért követsz engem? Miért vagy itt az oldalaimon? Egyszerűen lépj túl rajtam! Ennyi.”

Tóth Gabi hozzáteszi, hogy akit zavarnak a tóthgabis cikkek, annak az a teendője, hogy ne kommentálja a róla szóló anyagokat, ugyanis a lapok csak azért cikkeznek az énekesnőről ennyit, mert mindig elolvassák őket az emberek. A kirohanás csúcs-, vagy ha úgy vesszük, inkább mélypontja a következő fejezet:

„na végre örülhetnek, végre fölcsesztem magam, kijöttem a sodromból, képzeljétek el, pedig azért engem nehéz kihozni. De azt hiszem, itt van a zenitpont, tudjátok, amikor is már nincs tovább, ugyanis elegem van, az embernek véges a határ. Emberek vagyunk, jogom van kiborulni nekem is, jogom van tele lenni a tökömnek, na most tele van a tököm, örüljetek, élvezzétek. Legyetek boldogok. Megrázom magam, megigazítom a fejemen a nemlétező kis koronámat, aztán haladok tovább az életemben.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)