Tóth Gabi nagy bejelentést tett a gyerekvállalással kapcsolatban

Tóth Gabi arra a kérdésre válaszolt, hogy szeretnének-e közös gyermeket Papp Máté Bencével.

2024. július 24., 09:43

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence a múlt hetet az általuk szervezett táborban töltötték, ebből a hétből pedig arra szenteltek valamennyi időt, hogy erről a táborról nyilatkozzanak. Most a hot! magazinnak és az nlc.hu-nak adott interjúit ajánljuk az ön figyelmébe egy-egy érdekesség kiemelésével.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence a közös gyermekvállalás lehetőségéről

Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborát gyerekeknek szervezték. Az énekesnőnek van egy kislánya Krausz Gábortól, de a párjának nincs saját gyermeke. Tudnivaló róla viszont, hogy egyrészt remekül kijön a most négy éves Hannarózával, másrészt jó ideje foglalkozik gyerekekkel-fiatalokkal néptánctanárként.

Felmerül tehát a kérdés, hogy szeretnének-e közös gyermeket, amivel kapcsolatban Tóth Gabi ezt mondja a hot!-ban:

„Nos… erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni: »Jön, ha jönnie köll!«”

Az interjú további érdekessége, hogy Papp Máté Bence visszaemlékszik benne Tóth Gabi egy évvel ezelőtti, erdélyi turnéjára, ahova ő mint az énekesnő táncosa ment el. Mint mondja, itt kerültek igazán közel egymáshoz:

„Ilyen autentikus, hagyományőrző légkörben kezdődött a kapcsolatunk tavaly Erdélyben, ez pedig mindkettőnk életében fontos alapelv, így lényegében az egyéves évfordulónkat ünnepeltük most ezzel a táborral.”

Tóth Gabiék elvették a telefonokat

Az nlc.hu interjújából ezek mellett többek között az derül ki, hogy Tóth Gabinak többek között az volt az egyik célja a táborral, hogy az egyhetes rendezvények a gyerekek közvetlenül kapcsolódjanak egymáshoz, és ne az interneten, illetve elektronikus készülékeken keresztül. Az énekesnő így beszél a táborában részt vett gyerekekről:

„Sátorban aludtak, ami sokak számára új élmény volt, volt olyan, aki először aludt a szülei nélkül, ott azért eltört a mécses, de ezeket is tudtuk kezelni. Az mindkettőnk számára fontos volt, hogy kütyümentesen szeretnénk ezt az egészet végig csinálni, így a telefonokat elvettük, nagyon ritkán kapták vissza, akkor is csak azért, hogy beszéljenek a szülőkkel. Érdekes módon, nem is hiányzott nekik, hiszen lefoglaltuk őket egész nap.”

Egy másik érdekessége az interjúnak, hogy Tóth Gabi azt meséli, hogy bár sokan pont miatta választották ezt a tábort, voltak olyanok is (feltehetőleg olyan gyerekek), akik úgy mentek el a táborba, hogy nem tudták, hogy Tóth Gabi kicsoda.

„Volt olyan, aki nem is tudta, hogy ki vagyok, mindenkinél tiszta lappal indultam. Jöttek Németországból és Ausztriából is, ők sem olvastak rólam. Senkiben nem volt előítélet, tisztelettel fordultak felém és úgy láttam, hogy tanulni szeretnének tőlem és elfogadják a tanácsaimat. Szerencsére senkin nem éreztem az előítéleteket, a gyerekek nem bántanak”

– nyilatkozott Tóth Gabi.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)