Tóth Gabi táborát leellenőrizte a Nébih: ez lett a vizsgálat eredménye

Tóth Gabi maga mesélte el, hogy kiérkezett a hatóság a táborba, amit a párjával közösen szerveztek: íme a teljes történet.

2024. július 19., 09:40

Szerző:

Hétfőn kezdődött az Egy a ritmusunk nevű tábor, amit Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence szerveztek. A közösségi médiában frissen megjelent posztok most megmutatják, hogyan zajlik a tábor, illetve az énekesnő azt is elmeséli, hogy kiszállt hozzájuk a Nébih.

Tóth Gabinak és a Nébihnek egy a ritmusa

Előre lelőjük a poént: Tóth Gabi szerint egy gyűlölője küldte rájuk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakembereit, akik megvizsgálták a 40 gyermek részvételével zajló tábort, és azt találták, hogy minden teljességgel megfelel az előírásoknak.

Az énekesnő a Borsnak nyilatkozott az ügyről, többek között a következőket mondta:

„Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket.”

Tóth Gabi és édesanyja kapcsolata

Tóth Gabi igen szélsőséges indulatokat korbácsol fel sokakban, és tényleg elképzelhető, hogy valaki puszta rosszindulatból hívta ki a hatóságot. Az énekesnő azt mondja azonban, hogy sok-sok kritika, amit kap, nemcsak rá, hanem az édesanyjára is hatással volt. Egy hónappal ezelőtt Kiss Ramónának beszélt édesanyjával való kapcsolatáról a TV2 Titkok című műsorban, illetve arról, hogy amikor elvált Krausz Gábortól, édesanyja megszakította vele a kapcsolatot.

„Remélem, hogy nem veszítettem el, de most megpróbálom elfogadni, hogy ő ezt még nem tudta feldolgozni. Az édesanyámról van szó. Hagyok időt, és majd ahogy alakul. Bízom abban, hogy akár ha ezt az interjút is megnézi, akkor érteni fogja, hogy miért így döntöttem.”

Ezek után Tóth Gabi azonban mondja, hogy mégsem azért haragudott meg rá az édesanyja, mert elvált, hanem ez (is) a kommentelők hibája:

„De őt inkább azok viselték meg, amit írtak rólam a kommentelők, amilyen cikkeket lehoztak rólam, amilyen videókat gyártottak rólam. Az őt teljesen padlóra küldte. Az én édesanyámmal olyan viszonyunk volt, amire minden gyerek vágyik: együtt buliztunk, barátnők voltunk. És hát bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Őneki nehéz. Az se volt titok, hogy ők is voltak külön az édesapámmal.”

Tóth Gabi kiemeli, hogy az emberek ítélkezése családokat és karriereket tud szétrobbantani, de ő erős embernek tartja magát, és tudja, hogy ebből is fel fog tudni állni. Az alább megtekinthető interjúban Tóth Gabi azt mondja, szerinte aki rosszat kommentel róla, az irigy rá. Itt található a teljes interjú, ha ön még nem látta volna.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)