Tóth Gabi visszahívta zaklatóját, posztolta a videót, hogy mi történt

Tóth Gabi és Papp Máté Bence rengeteg hívást kapott ismeretlen számokról, úgy döntöttek, visszahívják az illetőket.

2024. június 20., 07:59

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence úgy döntöttek, utánajárnak, ki hívogatja őket éjszaka, illetve hajnalban.

Tóth Gabi és párja utánamentek a telefonos zaklatóknak

Tóth Gabi és Papp Máté Bence tábort szerveznek, amire többek között telefonon is lehet jelentkezni, természetesen munkaidőben. A telefonjuk azonban például éjjel 11-kor és reggel fél 8-kor is csöng, rengeteg a nem fogadott hívás, nyilván nem olyanoktól, akik valóban jelentkezni szeretnének.

Az énekesnő és párja úgy döntöttek, hogy visszahívják ezeket a telefonos zaklatókat, és ezt videóra is vették. Két számon vette fel valaki a visszahívást, mindkét esetben egy idős néni válaszolt. Az első azt mondja, hogy az téves hívás lehetett, a második pedig azt állítja, hogy ő soha nem hívta ezt a számot. Mindkét ügy ennyiben marad, Tóth Gabi, illetve a párja el sem árulja, hogy ők voltak a vonal másik végén.

Tóth Gabi erre azt mondja, hogy mivel a legtöbben e-mailben jelentkeznek a táborba, általában egy hívásról előre tudják, hogy komoly-e vagy csak betyárkodik valaki, amire Papp Máté Bence megjegyzi:

„Ezek ilyen idős, kedves nénik voltak, akikről azért nem mondanám, hogy betyárkodnak!”

Tóth Gabinak azonban meggyűlt már a baja az idősekkel:

„Ha megnézed a kommenteket is, amiket tudnak írni bizonyos nénik vagy bácsik, nagyon durvák! Szerintem ők az egyik legkeményebbek, nem?!”

Mindezt automatikusan eltűnő sztoriban lehet megnézni az Instagramon vagy a Facebookon. De ha olyan videót nézne inkább, amin Tóth Gabi elénekli azt a népdalt, ami a reggeli madárcsicsergésről az eszébe jutott, akkor a következő felvételt ajánljuk.

Tóth Gabi ezek szerint továbbra is szeret odatelefonálni

Emlékezetes, hogy egyszer már országos botrány lett abból, hogy Tóth Gabi az egyik zaklatóját megkereste telefonon, aminek az lett a vége, hogy az illető elvesztette az állását. Erről az énekesnő 2021-ben az akkor még működő, Családban élni című blogján írt. Az eseménysor akkor zajlott le, amikor Tóth Gabi még várandós volt, tehát 2019-ben, és ekkor valaki egy olyan kommentet küldött el neki, hogy azt szeretné, hogy a magzata haljon meg. Az énekesnő a következőképpen írja le, hogy a bántó hozzászólás miatt hogyan érezte magát és mit tett:

„Eldöntöttem, hogy beszélni akarok ezzel az emberrel. A szemébe akartam nézni, és megkérdezni, hogy »miért?«. A profilján szinte semmi volt feltüntetve, csak a neve és a munkahelye. Annak a számát nem volt ördöglakat kideríteni, hát tárcsáztam. Semmit nem terveztem el, nem gondolkodtam, szinte gépiesen cselekedtem. Vele akartam beszélni, tőle hallani a válaszokat. Nem így alakult. Lett következménye a tettének, bár nem én intéztem, de nyilván annak hatására (is) történt, hogy miután a vonal másik végén megkérdezték tőlem, hogy milyen ügyben keresem, én elmondtam. Tárgyilagosan, meglepően nyugodt hangon. Vélhetően nem ő volt a legjobb munkaerő, és az sem kizárt, hogy máskor is történt már hasonló, ami miatt a munkáltatója később úgy döntött, hogy megválik tőle. Én nem kértem tőle, de az ellenkezőjét sem.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)