Tóth Gabi az édesanyja életének drámájáról vallott: Hallottam, hogy a fürdőszobában sír

Tóth Gabi arról is beszél, hogy úgy érzi, most végre rájött, hogy miért nem kedvelik olyan sokat.

2024. június 24., 07:59

Szerző:

A múlt héten a TV2 Titkok című műsorban Tóth Gabi hatalmas bombákat dobott le, és a hét legvégén kijött még egy hasonlóan belemenős interjú, ez most Palik Lászlóék YouTube-csatornáján. Ha még nem látta volna, ezt az interjút ajánljuk önnek alább néhány érdekesség kiemelésével.

Tóth Gabi levetkőzte a manírokat

Tóth Gabi az interjúban megmutatja új frizuráját, valamint egy ponton említi, hogy most már látja, mennyi sallang volt rajta, amiket most tanult meg elhagyni. Az új párkapcsolatában ugyanis úgy érzi, végre önazonos lehet, így már elhagyta a nagyasszonyos manírokat, a hétköznapi életben legalábbis:

„Mennyi manír volt rajtam, amiket amióta a Mátéval vagyok, meg lehetek önazonos, azóta nem akarok magamra venni. [Nem akarom magamra venni] ezt a nagyasszonyt. Az a színpadon megvan, vannak dalok, amikben kimegyek és ugyanúgy bennem van ez az őserő. De a hétköznapokban nem félek megmutatni, hogy én egy érzékeny, törékeny lány vagyok. Mert ezt nagyon óvtam és nagyon mást akartam magamból mutatni. És valószínűleg ezért van, hogy egy csomó embernek nem voltam úgy szimpatikus, mert tök mást mutattam, mint ami belül igazán voltam. Ezzel védtem magam talán. És a Máté rávilágított arra, hogy milyen, amikor önazonos lehetsz, és hogy nem kell takargatnom vagy féltenem az érzéseimet, mert ő nem fog engem bántani.”

Hogy akkor ezt most úgy kell-e érteni, hogy korábban viszont bántották őt, ha kimutatta az érzéseit, azt csak találgathatjuk.

Így érzi magát Tóth Gabi kislánya most

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza most négy és fél éves. Lassan már egy éve lesz, hogy a szülei nem élnek már együtt. Ezzel kapcsolatban az énekesnő a következőket mondja arra a kérdésre válaszolva, hogy hogyan van a kislánya:

„Nyilván vannak nyomok rajta, hogy különmentünk a Gáborral, de megkapja a megfelelő támaszt, foglalkozunk vele. Azt látjuk, hogy ő is kiegyensúlyozottabb, hogy nem azt látja, hogy én állandóan be vagyok feszülve. [...] Én abszolút megosztom vele [az érzéseimet], mindig elmondom, hogy »most nem vagyok jól«. Nem fogom elhazudni az érzelmeimet. Nekem nagyon sokszor csinálták azt, mert ők jót akartak, anyámék is azt gondolták, hogy »erősnek kell látszódnom«, most nehézségek vannak otthon, akár anyagi, nem tudom, mi, mutatták a szépet, miközben belül meg annyira szomorú volt, és hallottam, hogy a fürdőszobában sír. Ez nagyon rossz. Az is biztos közrejátszik abban, hogy ennyi embernek sót szórtunk a sebébe. A társadalomban van egy olyan elvárás, hogy bármilyen a helyzet, a gyerekek miatt együtt kell maradni. Ezt hozzuk a felmenőinktől. És amikor azt látja egy már 30 éve boldogtalan házasságban élő férfi vagy nő, hogy ez fogja magát, lelép és mer boldog lenni, ez egy borzasztó trauma tud lenni érzelmileg”

– meséli Tóth Gabi, hogy szerinte az ő bátorsága sok embert traumatizálhatott.

„Ez bekapcsolhat egy ellenszenvet vagy gyűlöletet, mert sokkal könnyebb egy ilyen embert gyűlölni, hogy rohadjon meg, hogy elhagyta a férjét”

– magyarázza meg még egyszer Tóth Gabi, hogy mi lehet a népszerűtlenségének az oka. Vagy legalábbis az egyik oka, mert persze nyilván ő is emlékszik még, hogy úgymond megosztó személyiségnek számított ő már régóta azelőtt is, hogy elhagyta volna a férjét. A teljes interjú mindenesetre alább található.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)