Tóth Gabi elárulta, hogy a kislánya miért nem volt ott az általa szervezett gyermektáborban

A múlt héten Tóth Gabi és Papp Máté Bence megrendezték életük első gyermektáborát. A TV2 helyszíni riportját nézheti meg alább, amiből kiderül, hogy az énekesnő és Krausz Gábor közös kislánya, Hannaróza miért nem volt ott a táborban.

2024. július 22., 14:47

Szerző:

Egy a ritmusunk volt a neve annak a tábornak, amit Tóth Gabi énekesnő és szerelme, Papp Máté Bence néptáncos szervezetek és a múlt héten tartottak meg. A Mokka című műsor hétfő reggeli adásában lehetett megnézni a videót az egyhetes rendezvényről.

Tóth Gabi kislánya nem lehetett ott

Már négy éves elmúlt Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya, de a gyermekrendezvényen Hannaróza nem volt ott. Ezzel kapcsolatban az énekesnő az alábbi riportban:

„Az a legdurvább tapasztalás, hogy sokat voltam a Hanni nélkül már munka miatt, de így még soha nem hiányzott, mint itt a táborban. Merthogy folyamat gyerekek között vagyok, a gyerekek kihozzák belőlem folyamat az anyai ösztöneimet, és egyfolytában a Hannira gondolok... És most is, ha beszélek róla... Úgyhogy remélem, hogy jövőre itt lesz ő is... Bocs!”

Tóth Gabi nem azért exkuzálja magát a nyilatkozat végén, mert az aktuális szlengtrendeket követve nem mondja végig a „folyamatosan” szót, hanem azért, mert kislányára gondolva a könnyekig elérzékenyül, és nem tudja befejezni a mondatokat.

Tóth Gabi táboráról ezt mondják a gyerekek

Hannaróza tehát nem szerepel a videóban (igaz, őt a szülők általában nem is mutatják meg a médiában, bizonyos kivételeket leszámítva), nyilatkozik azonban néhány kisgyerek, akik szemlátomást remekül érezték magukat az egyhetes programsorozaton.

„A Gabival az éneklés valami elképesztő volt! A karaoképartit nagyon élveztük”

– mondja az egyik kislány a táborban szerzett élményeiről.

Egy kisfiú pedig a következőket mondja arról, hogy miért ment el a táborba, és minden bizonnyal mindhárom vágya teljesült is:

„Én szerettem volna énekelni, ugyanúgy táncolni, és találkozni a Gabiékkal.”

Alább lehet megnézni a teljes videót.

Itt pedig Tóth Gabi köszönetnyilvánító Facebook-posztját találja a táborral kapcsolatban.

Az idézet Papp Máté Bence pólóján

Érdemes egy pillantást vetni Papp Máté Bence egyik pólójára, amit a fenti riportban visel. Ön észrevette? Egy angol nyelvű idézet szerepel rajta:

„Conservativism is more an instinct than an idea.”

Azaz:

„A konzervativizmus inkább egy ösztön, mint egy eszme.”

Amint az a pólón is szerepel, az idézet Sir Roger Scrutontól származik, akivel már csak azért is érdemes egy kicsit jobban megismerkedni, mert 2019-ben, egy évvel a halála előtt megkapta a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal nevű kitüntetést. A magyar kormány által kitüntetett angol, konzervatív filozófus-esztétáról a Wikipédia többek között a következőket írja:

„1974-ben megalapítja a Conservative Philosophy Group-ot, 1982-ben a Claridge Press-t. A CEC Government Relations alapítója és elnöke, Anthony Barnettel társalapítója a Town and Country Forumnak. A Salisbury Review főszerkesztője 1983-tól (a lap indulásától) 2000-ig. Folyamatosan közreműködik a Right Reason nevű konzervatív filozófiai weblogban. A rókavadászat ismert szószólója. Az 1990-es évek elején a tanítást és a várost hátrahagyva Wiltshire-be költözött, és megalapította posztmodern mezőgazdasági tanácsadó cégét, a Horsell’s Farm Enterprisest. Filozófiai munkássága mellett regényírással és zeneszerzéssel is foglalkozott. Esztétaként behatóan foglalkozott Richard Wagner munkásságával, könyvet írt a Ringről és a Trisztán és Izoldáról.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)