Tóth Gabi angolul énekel, de pont a legfontosabb szót hagyja ki a világsláger refrénjéből – videó

Tóth Gabi megosztott két meghökkentő videót, és mindkettőnek a témája az, hogy mennyire szereti Papp Máté Bencét. Az elsőben virágot kap tőle, a másodikban szerelmet vall neki.

2024. június 28., 08:55

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence minden bizonnyal még a kapcsolatuknak azt az első, rózsaszínködös időszakát élik, erre utalhat az alábbi, meglehetősen komikus, muskátlis videó és a dalválasztás a másik, éneklős felvételen.

Tóth Gabi virágot kap, de nem keveset

A Facebookon sztoriban lehet megtekinteni a Tóth Gabi által készített felvételt arról, hogy hogyan tért haza egy fellépéséről Papp Máté Bence: mindkét kezében hatalmas muskátlik, sőt, a harmadik adag mintha a hóna alatt lenne. A táncos szinte ki sem látszik a virágból. Az énekesnő kacagva-meghökkenve-affektálva kérdezi tőle:

„Babája, mit hoztál?”

Erre Papp Máté Bence egy nem túl informatív választ ad:

„Virágot.”

Tóth Gabi visszakérdez:

„Ennyit?! Nagyon szépek!”

Amikor Papp Máté Bence erre sem ad érdemi választ vagy magyarázatot, csak visszakérdez, hogy „szépek?”, akkor Tóth Gabi ennyivel zárja le a beszélgetést:

„De szeretlek!”

Tóth Gabi világslágert dolgoz fel

Az énekesnő Facebookja tele van mostanában szerelmes kontenttel, a legutóbbi posztjában például Chris Isaaktől a Wicked Game című számot énekli. Tóth Gabi azonban a világhírű dal szövegében eszközöl egy apró, de lényeges, talán szándékos változtatást. A refrénben ugyanis nem azt énekli, hogy „no, I don't want to fall in love with you” (azaz kb. „nem, nem akarok beléd esni”), hanem kihagyja a tagadó értelmű don't szócskát, és így őnála úgy szól a refrén, hogy

„no, I want to fall in love with you”

azaz kb. „nem, beléd akarok esni”. Persze ha az énekesnő a saját verziójában éppen, hogy akarja ezt a szerelmi kapcsolatot, akkor nem világos, hogy a mondat első felében mire mond nemet, de talán ettől még rejtélyesebb ez a változat.

Az eredeti verziót mindenesetre ön is bizonyára jól ismeri, de ezt a klipet nem lehet elégszer látni.

Tóth Gabi felszabadult Papp Máté Bence mellett

Az énekesnő a múlt héten nagy visszhangot keltett interjút adott a TV2 Titkok című műsorban, amiben többek között elárulta, hogy volt egy idegösszeroppanása, és hogy édesanyja a válása óta nem áll vele szóba. De pozitív dolgokról is beszélt az interjúban, többek között természetesen arról, mennyire harmonikus a kapcsolata Papp Máté Bencével, és hogy milyen jól kijön táncosának családjával:

„Én egy nagyon komoly családot kaptam a Mátén keresztül, ahol végre azt érzem, hogy nincs megmásítva az érzelmi világom, ahol végre azt érzem, hogy nem vagyok hülyének nézve, ahol nem kell szégyellnem, hogy mély érzésű ember vagyok, ahol nem mondják azt nekem, hogy túlérzékeny vagy. Elmondani nem tudom, hogy milyen lélekfelszabadító egy olyan családban lenni, ahol mindenkivel tudsz beszélgetni anélkül, hogy debilizálna.”

Ha ön nem tart attól, hogy debilizálni fogja az alábbi interjú (akármit is jelentsen ez a szó), akkor kattintson bátran a play gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Titkok)