Újabb szakítás: a népszerű magyar énekesnő és párja külön utakon folytatják

2022 inkább a véget érő szerelmekről szól.

2022. április 27., 08:34

Szerző:

Szakított Singh Viki és párja, Tamás! Az énekesnő és kedvese öt éve voltak együtt, kapcsolatuk pedig olyannyira komoly volt, hogy még közös  vállalkozásba is kezdtek. Most azonban a sztár és a focista végül úgy döntöttek, hogy nem együtt képzelik el a közös jövőt. Az énekesnő az Instagram-oldalán beszélt a szakításról, amelyet változtatás nélkül közlünk. 

„Kedves barátok, ismerősök, követők! Tisztelt sajtó! 5 csodálatos év után, Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket! Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként! Összeköt minket két közös kutyagyerek, és 2 vállalkozás is amit együtt álmodtunk meg , hoztunk létre, és együtt is tervezünk folytatni! Kérünk mindenkit, hogy döntésünket tartsa tiszteletben, ezzel kapcsolatban egyikünk sem kíván nyilatkozni! Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt! Ezentúl is láthattok majd minket együtt , így ha készül a jövőben közös fotó/ videó rólunk, akkor se hívjon senki azzal, hogy “Na? Újra összejöttetek?” és főleg ne írja majd meg senki sehol! Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket! Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken! Köszönjük a megértést! Szeretettel: Viki és Tomi.”

A celebvilágban idén valóban sok válást történt: először Meggyes Dávid és Horváth Gréta szakításától volt hangos a sajtó, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a vállalkozó Stana Alexandra táncosnő oldalán találta meg a boldogságot. Később Kulcsár Edina és Csuti szakítottak, míg a modell a rapper G.w.M-el esett szerelembe, a gyermekei apja csak néhány hete jött össze új párjával, Reginával. Janicsák Veca februárban vallott a szakításáról a férjével. Nemrégiben pedig Sáfrány Emese jelentette be, hogy kevesebb, mint egy évvel a közös gyermekük születése után szakítottak a vőlegényével, Hornyák Ádámmal.

2022 a szakítások éve

Sáfrány Emese és a párja szakítottak: íme, mit üzen a kismama gyermeke apjának

Janicsák Vecát dühös nyilatkozatban támadja az exférje: Szomorú, hogy előrébb való volt a videóklipje

Hivatalosan is elvált Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Kulcsár Edina élő adásban reagált arra, hogy Csutinak is van már új szerelme

(Kiemelt kép: dfp.hu)