Ez a 5 magyar celeb szerepelt idén a legtöbbet

Ők voltak az az 5 celeb, akik, akarták vagy nem, a legtöbbször bukkantak fel a hírekben 2022-ben.

2022. december 31., 07:13

Szerző:

A celebek abból élnek, hogy szerepelnek, de persze a szereplésnek rengeteg formája létezik a színházi játéktól a tévéműsorvezetésen és a zenélésen keresztül az influenszerkedésig. De minden szentnek maga felé hajlik a keze: mi a hírekkel foglalkozunk, a Szórakozás rovatban pedig a magyar médiaszemélyiségeket érintő hírekkel. Nos, az alábbi összeállításhoz azt néztük meg, 2022-ben kiről szólt a legtöbb hír ebben a rovatban, így állt össze a top5-ös lista.

Aztán hogy ön is érdekesnek vagy szórakoztatónak találta-e ezeket a híreket, az már más kérdés, mindenesetre hogy melyik sztorikat olvasták el a legtöbben 2022-ben, arról ide kattintva kaphat képet! És a futottak még kategória: Majka 61 hírben szerepelt idén, Tóth Andi pedig 63-ban, de ezzel nem kerültek be a top5-be.

5. Szabó András Csuti

Szabó Andrásként kevesebben ismerik, Csuti néven jóval többen, és Kulcsár Edina most már exeként még többen: 81 hírben szerepelt ő 2022-ben, méghozzá annak köszönhetően, hogy idén mentek szét a feleségével, majd egy ideig szingli volt, aztán lett egy kapcsolata, aztán szakítottak, aztán szerepelt a Farm VIP-ben, ahol alakulgatott valami Szorcsik Vikivel, de annak is vége lett, még mielőtt a reality adásba kerülhetett volna.

4. G.w.M

G.w.M alapvetően Kulcsár Edina miatt lett izgalmas a hazai nagyközönség számára egyik pillanatról a másikra idén januárban. Aztán megismerkedtünk nemcsak vele, hanem volt feleségével is, sőt idén év vége felé a Hal a tortánban már az egész családját bemutatta. Menyasszonya jelenleg első közös babájukat várja, írtuk meg a G.w.M-mel kapcsolatos 129 idei hír egyikében.

3. Tóth Gabi

Ha ön úgy érezte 2022-ben, hogy a csapból is Tóth Gabi folyik, akkor az emiatt lehetett: egy év alatt 130 hírt írtunk vele kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy a politikai szerepvállalásáról híres énekesnővel minden harmadik nap történt valami olyasmi, ami a nagyközönség érdeklődésére tartott számot. Tóth Gabi maga is rengeteget nyilatkozott, blogolt és lépett fel, de szinte alig volt olyan híresség, akinek ne lett volna meg szintén a saját véleménye Tóth Gabiról és a körülötte kialakult felhajtásról. Tóth Andihoz hasonlóan ő is némileg eltűnt az év utolsó heteire-hónapjaira, legalábbis az áprilisi választások körüli időszakhoz képest. És mindez még mindig csak a második helyre volt elég.

2. Berki Mazsi

Tekintettel arra, hogy májusban megdöbbentő és máig tisztázatlan körülmények között elhunyt, Berki Krisztiánt kihagytuk ebből az összesítésből. Az második helyet mindenesetre az özvegye, Berki Mazsi szerezte meg: 134 vele kapcsolatos hírt közöltünk az elmúlt 12 hónapban, ami egyértelműen mutatja, hogy ő volt a legtöbbet szereplő magyar celeb idén a hazai médiában. A tavalyi évet ő és néhai férje azzal zárták, hogy élőben közvetítették első közös gyermekük születését, már ezzel is rengeteg véleményt és megjelenést generálva.

Aztán az év első négy hónapjában házasságuk válsága kapcsán hallottunk rengeteget mindkettejükről, majd május 6-án beütött a tragédia és innentől kezdve Berki Mazsiról Berki Krisztián özvegyeként kellett írnunk. A gyászoló kismama hosszabb időre külföldre ment, de a médiafigyelem nem lankadt, majd Berki Mazsi új kapcsolatáról mentek a meg nem erősített pletykák, végül az özvegy a Dancing with the Stars című műsorban lépett fel, és abból is botrány lett. Tegnap is írtunk róla: volt anyósát bántotta meg azzal, hogy nem vette fel neki a telefont szenteste.

1. Kulcsár Edina

És amint az az ötödik és negyedik helyezettből sejthető volt: egy olyan médiaszemélyiség lett az első, akiről tavaly ilyenkor valószínűleg nem sokan feltételezték volna, hogy ő lesz Magyarország legtöbbet tárgyalt embere 2022-ben. De Kulcsár Edina, miután a 2021-es Nyerő párosban megpróbálta megmenteni a házasságát Csutival, az idei évet azzal kezdte, hogy bejelentette házasságuk végét, majd három nappal később azt, hogy összejött G.w.M-mel, akiről a nagyközönség ekkor hallott először.

A párossal aztán egész évben mindig történt valami, a románc szinte szédítő sebességgel zajlott: Kulcsár Edina teherbe esett és most már el is jegyezték egymást a rapperrel. Emellé Kulcsár Edina a zenei karrierjét és be-/újraindította, plusz további realityszerepléseket is vállalt. A nagy figyelem sajnos rengeteg gyűlölködést is hozott, de Kulcsár Edina azt mondja, a jövőben minden bizonnyal kevesebbet fog majd szerepelni. Meglátjuk, 2023-ban tényleg átadja-e majd a stafétabotot, és ha igen, kinek.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja és Tóth Gabi Instagramja)