G.w.M megdöbbentő dolgot árult el az édesanyjáról

„Szeretem az aranyat, mivel dzsipó vagyok!” – G.w.M ezt is elárulta a Hal a tortán című műsorban.

2022. november 23., 09:43

Szerző:

Ezen a héten G.w.M az egyik szereplője a Hal a tortán című műsornak a TV2-n. Az elmúlt egy évben rengeteg dolog kiderült a 25 éves rapper magánéletéről azóta, hogy összejöttek Kulcsár Edinával – most már első közös gyermeküket várják.

De G.w.M a kedd esti adásban egy olyan dolgot árult el a családjáról, amit eddig viszonylag kevesen tudtak: elmondta édesanyja életkorát. Zalatnay Sarolta teszi fel a rappernek a kérdést, hogy „mennyi idős anyukád?

„44 éves”

– válaszol erre G.w.M, amit Zalatnay Sarolta egy „menj a fenébe!” felkiáltással nyugtáz. G.w.M a következőket mondja még el a témáról:

„nálam is ugyanilyen nagyjából az időintervallum a gyerek közt meg köztem. Azért erre én is törekedni akartam, szeretnék minél több időt együtt lenni, amennyit csak lehet.”

A fentiekből az következik, hogy a 44 éves nagymamának minimum a harmadik unokájával terhes jelenleg Kulcsár Edina.

Az asztaltársaságból egyébként nem G.w.M az egyetlen, akinek fiatal az édesanyja: Szuperák Barbaráé még a rapperénél is fiatalabb, 42 éves. Alább találja a teljes jelenetet.

G.w.M még egy dolgot elárult önmagáról ugyanebben az adásban, azt, hogy szeret mindent, ami aranyból van, vagy legalábbis aranyszínű, még Szuperák Barbaráék aranyszalvétáit is.

„Mit csináljak? Szeretem az aranyat. [...] Ez lehet, hogy a származásomból kifolyólag van, ugyanis a dzsipók nagyon szeretik az aranyat, és én is szeretem, mivel dzsipó vagyok!”

– viccel G.w.M az alábbi adásrészletben a második fogás előtt.

(Kiemelt kép: TV2/Hal a tortán)