G.w.M irányt mutat Kulcsár Edinának az öltözködésben: Ezt inkább ne

Volt már olyan, hogy G.w.M megmondta Kulcsár Edinának, hogy egy ruhát ne vegyen fel.

2022. november 2., 14:04

Szerző:

G.w.M és Kulcsár Edina az elmúlt napokban rengeteget szerepelt a médiában. Frissen estek ki a Párharc című realityből, illetve voltak Palik Lászlóéknál is egy beszélgetésen. Az előbbivel kapcsolatos adásrészletet alább tekintheti meg.

Kulcsár Edina tavaly év végén még Csutival járt Palikéknál, de most már G.w.M oldalán szerepelt az egykori sportriporter YouTube-csatornáján. A szépségkirálynő-influenszer többek között a következőket mondja az interjúban arról, hogy az öltözködésében most már arra is ügyel, hogy megfeleljen annak, amit új párja elvár tőle:

„Márk nem akart egy listával szolgálni nekem, amin pontokba van szedve, hogy mihez kell tartanom magam. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint a tízparancsolatot.”

Kulcsár Edina következő mondatai azon korábbi nyilatkozataihoz kapcsolódnak, amikben arról beszél, így kapcsolatuk elején próbál beilleszkedni abba a kultúrába, amelyből párja származik:

„én sosem voltam az a típus, aki kihívóan öltözködik vagy kelleti magát. Mivel szinte mindig együtt vagyunk, közösen vásárolunk, így könnyebb dolgom van, persze megesett, hogy online rendeltem ruhát, és azt mondta, ezt inkább ne”

Alább tekintheti meg a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Párharc)