Tóth Gabi az őt kritizáló hírességekről beszélt: Ez fájt a legjobban

Tóth Gabi arról is vallott, hogy „nekem nem olyan felmenőim vannak, akik bármilyen ismertséggel vagy értelmiséggel rendelkeznének”.

2022. november 27., 07:11

Szerző:

Tóth Gabi a saját bevallása szerint zeneileg 2015-ben élt meg egy mélypontot, de 2020 decembere óta érzi azt, hogy egy gyűlölethullámmal kénytelen szembenézni. 2015-ben a mélypontról azzal mozdult el, hogy megtalálta a népzenét, de a két éve tartó vihar nem igazán csillapodik azóta sem.

De más szempontból pedig 2019 decembere volt nagy fordulópont a 34 éves énekesnő életében, mert ekkor született meg a kislánya. Ebből kiindulva a következőket mondja:

„teljesen áthelyeződött nekem az »én«-ből a »mi«-vé, a családdá, és ezt nagyon sokan hitetlenkedve vagy hiteltelenként aposztrofálják az én személyiségemhez vagy médiakarakteremhez. Hiába próbálok mesélni nagyon őszintén arról, hogy nekem ez milyen megélés volt, sokan nem akarják befogadni. Az emberek sokkal jobban befogadják, tehát ha elmegyek bárhova beszélgetni emberekkel, akkor ott nincs kérdés.”

Tóth Gabi ezzel a bizonyos médiakarakterrel kapcsolatban azt említi, hogy valakik nem akarják az ő valós, őszinte gondolatait az emberek elé engedni, majd hozzáteszi az alábbiakat:

„elindult egy olyan médiakarakterem, ami teljesen ismeretlen számomra is.”

Tóth Gabi egyébként azt is megjegyzi, hogy ő 16 évesen, amikor a Megasztár révén ismert lett, csak meg akart mindenkinek felelni. A következőket mondja erről az időszakban az alább megtekinthető interjúban:

„azt akartam, hogy én egy jó versenyló legyek, aki jól felel meg ebben a közegben, és akkor majd engem is elismernek és felnéznek rám, és nem egy egyszerű vidéki kislánynak fognak nézni. Mert akkor én azt gondoltam, hogy azt szégyellnem kell. Mert volt egy olyan érzésem, hogy azáltal, hogy nekem nem olyan felmenőim vannak, akik bármilyen ismertséggel vagy értelmiséggel rendelkeznének, vagy nemesi vérrel, akkor azzal én egy kicsit hátránnyal indulok itt ebben a körben.”

Tóth Gabi az őt nyilvánosan kritizáló hírességekkel kapcsolatban a következőket mondja:

„színházi körökből barátokra leltem. És olyan komoly próbaidőszakokon vettünk részt hónapokon keresztül, ahol azt gondoltam, hogy szövetségek alakultak ki és megismertek engem ezek az emberek. Utána nagyon érdekes volt egy-egy ilyen embernek a posztjába ütközni. Talán az fájt a legjobban, hogy senki nem jött oda hozzám vagy hívott föl úgy, hogy mindenki tudta a telefonszámomat vagy volt velem személyes kapcsolata, de nem írtak rám privát, hogy Gabi szerintem ezzel vigyázz, Gabi, nem biztos, hogy ez a jó út. Tehát nekem személyes tanácsot senki nem adott, mindenki egyből a nyilvánosság előtt fejtette ki rólam a véleményét úgy, hogy órákat beszélgettünk privátban előtte még. Ebből is láttam, hogy itt mindenki megfogja most ezt a hírverést és felül erre a hullámra. Mert mindenkinek jót tett, aki erre ismert emberként felült: jöttek a kattintások, negatív hősből ő most egy nagyon komoly megmondóhőst csinált magából az én hátamon, sokan mártírt csináltak magukból a hátamon.”

Tóth Gabi mondja, hogy igyekszik ezen túltenni magát, de egyrészt tudja, hogy a normális emberek ezen átlátnak, másrészt már nem csak őt bántják rendszeresen a közösségi médiában. Az énekesnő említi továbbá az alábbi videóban, hogy jár terapeutához, hogy a mentális egészségét megőrizze és azt is, hogy úgy érzi, lecsengőben van a vele szembeni gyűlölethullám.

(Kiemelt kép: YouTube/PetőfiTV)