Tóth Gabi hangja segített egy súlyos gerincbeteg rajongóján

Tóth Gabi nem mindennapi módon változtatta meg rajongója életét.

2022. november 22., 09:59

Szerző:

Szívszorító történetet osztott meg Tóth Gabi az Instagramján automatikusan eltűnő sztoriban. A szívbemarkoló beszámolót egy rajongója küldte neki, aki roppant súlyos betegségből gyógyult meg, és gyógyulását (részben) annak tulajdonítja, hogy a 34 éves énekesnő dalait hallgatta a legnehezebb pillanatokban.

A következőket írja Tóth Gabi rajongója:

„szomorúan olvastam, mennyit bántották Gabit! Az én történetem kicsit hosszú lesz, de el sem lehet képzelni, mennyi mindenen segített át! Eddig is imádtam a hangját, a dalait és magát az embert és a megjelenését.
Áprilisban műtöttek. Nagyon nehéz, többórás műtét volt, ami sajnos nem sikerült. Nem akartam a fájdalmat érezni, nem akartam élni. Akkor borzasztó állapotban napokig nem ettem, csak sírtam és nem mozdulhattam a kórházi ágyon, hiszen belevágtak a gerincembe. Sok vért vesztettem, és folyamatosan töltöttem meg a tartályokat agyvízzel. Szinte minden reményem szertefoszlott. Az ő dalait hallgattam, merítettem erőt, hogy ki kell bírni és gyógyulni kell.
Majd újabb pofon az élettől, hogy jó pár nap kórházi fekvés után hazaengedtek, de sajnos tovább folyt az agyvizem. Ebből még majdnem 10 hét fekvés lett, és pokoli fejfájások közepette az ő hangja nyugtatott meg. Nem hitték, hogy lábra állok, de nagyon lassan a tornák közben is csak őt hallgattam, belőle merítettem erőt. Már sétálok! Kedves Gabi! Így üzenve neked hálás vagyok, hogy minden perceben óráról órára jobb lett, mert belőled merítettem erőt, hogy igenis menni kell tovább, hinni kell, és nagyon sokan vannak, akik szeretnek, köztük én is.”

Tóth Gabi egy zokogó szmájlit és két imára összetett kezet ábrázoló emojit tett hozzá a megható történethez.

Az énekesnő egyébként mostanában minden héten vasárnap este a TV2 egyik legnézettebb műsorában, a Sztárban sztár leszek!-ben tűnik fel rendszeresen. A legutóbbi adásban egy különleges fejdíszt viselt.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)