Döntetlent játszott a Debreceni VSC

1-1 lett a meccs végeredménye.

2021. november 28., 19:08

Szerző:

A Debreceni VSC 1-1-es döntetlent játszott a vendég Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

A Paks a tőle megszokott nyílt sisakos támadó játékát nyújtotta, ennek megfelelően jó iramú, helyzetekben gazdag első félidőt láthatott a közönség. A hazaiak kapusa, Gróf legalább három ziccert hárított az első félidőben, ráadásul a hajdúságiak kihasználták, hogy a támadó futball miatt rendre fellazult és rendezetlen volt a vendégek védelme, így egy gyors ellenakció végén Ugrai szép gólt szerzett. A Paks aztán a góllövőlistát vezető Ádám fejesével egyenlített egy bal oldali szögletet követően.

Az iram a szünet után sem esett vissza, de a Paks feljebb tolta a védekezését, ami nem ízlett a Debrecennek, amely így sok labdát adott el. Egyértelmű fölényben játszottak a zöld-fehérek, de a Loki ellentámadásai is veszélyt rejtettek magukban, ennek ellenére kevesebb helyzet volt, mint az első félidőben. Az utolsó negyedórában a DVSC próbálta magához ragadni a kezdeményezést, de igazán nagy helyzetet nem tudott kidolgozni, így maradt a pontosztozkodás

A Paks ebben az idényben eddig minden mérkőzésén szerzett és kapott is gólt.

  • gólszerzők: Ugrai (20.), illetve Ádám (45+1.)
  • sárga lap: Bévárdi (38.), illetve Tamás O. (53.), Lenzsér (92.)

(Kiemelt képünk illusztráció. Gróf Dávid, a debreceni csapat kapusa a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. október 24-én. fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)