Ez az igazság a fiatalokról, akiknek a BMW-je belecsapódott Sallai Nóra kocsijába

Sallai Nóra balesetével kapcsolatban eredetileg úgy lehetett tudni, hogy sokan ültek a BMW-ben: nos, nem ez az igazság.

2024. október 14., 07:54

Szerző:

Szeptember 27-én pénteken szenvedett autóbalesetet Sallai Nóra és ötéves kisfia, Bende. A hírek szerint egy családi látogatásról tartottak éppen hazafelé, amikor Alsónémediben bekövetkezett a tragédia. A 44 éves színésznő egy Opelt vezetett, és egy mellékutcából kanyarodott ki a főútra, amikor belecsapódott egy hatalmas sebességgel érkező BMW.

A Jóban-rosszban című sorozatból, de szinkronhangként is jól ismert színésznő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta is intenzív osztályon ápolják. A kisfiával kapcsolatban jó ideig annyit lehetett tudni, hogy újraélesztésre volt szükség, később azonban megérkezett a szörnyű hír, miszerint a gyermek az életét veszítette a balesetben. A BMW-ben két fiatalt találtak, akik végtagsérülésekkel kerültek kórházba, és bár először úgy lehetett tudni, hogy nem csak ők ketten voltak a járműben, a múlt héten világossá vált, hogy nem ült más a kocsiban rajtuk kívül.  A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Sallai Nóra balesete: ők vezették a BMW-t

A Blikk című lap kinyomozta, hogy ki lehetett a két fiatal, akik az Alsónémediben száguldó autóban ültek: a családok közül az egyikről azt írták, hogy érthető módon nem örültek annak, hogy egyszer csak újságírók kopogtattak az ajtajukon, bár nyilván ők is jól tudták, mekkora médiavisszhangja lett a balesetnek. Nos, a két fiatalról azt lehet tudni, hogy erdélyi magyarok, a családjukkal települtek át Magyarországra. A Blikk többek között a következőket írja róluk:

„Alapvetően idénymunkások, főként mezőgazdasági munkák végzésével foglalkoznak. K. is különböző zöldségeket szedett, becsületesen végezte a munkáját.”

Ezek szerint annyira becsületesen, hogy 18 évesen a zöldségszedésből sikerült összespórolni egy BMW-re valót, mondhatná erre az, aki nincs benne ebben a világban. A cikk szerint mindenesetre a két fiatal kereskedett is a nagy teljesítményű autókkal, a közösségi médiában rendszeresen posztoltak ilyen járművekről. A jármű egyikük tulajdona volt, és ő éppen átadta a volánt a másiknak, hadd próbálja ki a BMW-t. Ez vezetett a balesethez.

Sallai Nóra balesetének okozója úgy érzi, nem vétett a szabályok ellen

A lap megszólaltat egy informátort a fiatalról, aki a vétkes autót vezette. Ő többek között a következőket állítja a sofőrről:

„Egyébként soha nem vétett a szabályok ellen, ahogyan szerinte most sem. A feleségével és néhány hónapos gyermekével él, akik nagyon aggódnak érte.”

Ez mintha ellentmondásban lenne azzal, hogy a balesetről közölt videófelvételek szerint jóval a megengedett sebességhatárt átlépve közlekedhetett a BMW – hogy valóban így volt-e, azt természetesen eldönti majd a rendőrségi vizsgálat.

(Kiemelt kép: Facebook/Józan László)