Napi horoszkóp, 2024. január 30.: a Nyilasnak módosítani érdemes, a Vízöntő túl szép ajánlatot kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. január 29., 20:02

Szerző:

Kitartás, most már lassan tényleg vége a januárnak, ez az utolsó előtti napi horoszkóp ebben a hónapban, aztán már csak a februárt kell kibírni a tavaszig!

Kos (03.21.–04.19.)

Végtelenül türelmes próbál lenni egy családtagjával, de az illető most már tényleg kihúzza a gyufát. A kiabálás helyett inkább próbáljon meg nyugodtan beszélni a problémáról, mert könnyen egy hangos vita lehet a történet vége. 

Bika (04.20.–05.20.)

Valaki kikéri az ön véleményét egy fontos dologgal kapcsolatban, de az lesz a vége, hogy egyáltalán nem értenek egyet. Nehéz látni, de pontosan a kettejük különbségei között ott rejlik a megoldás is. Találják meg együtt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek ezen a kedden tele lesz pozitív energiával. A környezetére is nagy hatással lesz a folyamatos pörgése, így szinte biztos, hogy a munkában ma mindent időre elvégeznek. A mai nap mottója az, hogy nincs megállás, legalábbis önnél biztos nincs. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan személlyel, akivel mostanáig nem sokat beszélgettek, ma könnyebben megtalálhatja a hangot. Érdemes figyelnie az illetőre, mert bár elsőre nem nyilvánvaló, igazából sok hasonlóság van az élettörténetükben, és egy nagyon fontos dolgot tudhat meg ettől a valakitől.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Olyasmit tapasztal ma, ami erősen bántja az igazságérzetét, és ez egy olyan alkalom, amikor igenis van hatása annak, ha ön felszólal. Ha hatalmas előrelépés nem is történik az ügyben, legalább egyvalakit ma a jó ügy mellé tud állítani, szóval ne hagyja annyiban az igazságtalanságot, tegye szóvá bátran, amit helytelenít!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az igazi helyett ma egy pótlék, egy helyettesítő jut csak a Szűznek. Lehet, hogy van az ön környezetében, aki háborog(na) emiatt, de önt arra hívja ez a nap, hogy tanuljon meg értékelni mindent, amit kap a sorstól. A pótlék is értékelendő a maga kategóriájában, ha nincs ló, jó a szamár is, egyedül arra kell figyelnie, hogy ne próbáljon meg vágtázni ezen a bizonyos szamáron.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Szinte meggyőződése, hogy egy barátja hazudik önnek, de fél szembesíteni az illetőt azzal, amit ön tud. Ha nem akar kételyek között élni, akkor azonban muszáj lesz beszélniük a történtekről. Ha őszintén felteszi a kérdést, nem veszíthet semmit, de legalább tisztán fog látni. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió a mai napon egy ígéretet fog kapni valakitől. A horoszkóp azt mutatja, hogy az illető, aki most ígéretet tesz önnek, valóban tartani is fogja magát az ígéretéhez, amire a szavát adta, az úgy is lesz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy terve nem úgy sül el, ahogy eltervezte, de ez nem jelenti azt, hogy akkor rögtön fel is kell adnia. Próbálkozzon még egyszer, de most egy kicsit máshogy, mert meglátja, hogy meg fogja találni a megoldást!

Bak (12.22.–01.19.)

Büszke lehet magára, mert ma tényleg mindent meg fog tenni valakiért, aki nagyon sokat jelent önnek. Meglátja, hogy ez a jóság, amit ma ad, többszörösen viszonozva lesz, a jó, amit ma útjára bocsát a világban, többedmagával fog visszatérni önhöz hamarosan.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy ismeretlen egy trükkel megpróbálhatja lehúzni, úgyhogy figyeljen oda ezen a kedden az anyagiakra és a jónak tűnő ajánlatokra még azzal együtt is, hogy nem egy túl nagy összegről van szó. A mai nap figyelmeztetés: ami túl szép, hogy igaz legyen, az általában tényleg nem is igaz.

Halak (02.19.–03.20.)

A mai napon úgy érzi, hogy nem találja a helyét a világban, de szerencsére van a környezetében valaki, aki tud segíteni abban, hogy egy kicsit újra összeszedje magát. Próbálja meg kitűzni a céljait és gyűjtse az erőt, hogy minden egyes nap egy kicsit közelebb kerüljön a megvalósításukhoz!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Veronika Zelenina)