Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek gyógyulást és egyensúlyt hoz a tél második fele

Ahogy lassan átlépünk január második felébe, a horoszkóp igen pozitív dolgokat ígér a következő 3 csillagjegy szülötteinek.

2024. január 16., 12:03

Szerző:

Most, hogy már közelebb vagyunk március 1-hez, mint december 1-hez, nézzük meg, mit ír a horoszkóp így a tél félidején a még hátralévő időre! Az előrejelzés a következő 3 csillagjegy számára rendkívül pozitív, különösen ami a testi-lelki egészséget illeti.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy személyes kapcsolatából rengeteg erőt tud meríteni a Kos. Először egy kisebb hullámvölgyre számítson, amiből azonban ennek a személynek a segítségével vagy támogatásával hamar kilábal, és az így vett lendület sokkal magasabbra viheti, mint gondolná. Ennek a télnek a második fele igazán ráirányítja a Kos figyelmét arra, hogy mit kell tennie, hogy tartós testi-lelki egészséget érjen el, és meg is adja az energiát és lehetőséget arra, hogy ezt az egyensúlyt megvalósítsa és megtartsa. Éljen a lehetőséggel!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán nagyon figyeljen oda az étkezésre ebben az időpontban, hogy elkerülje nemcsak az elhízást, de az egyéb emésztőrendszeri megbetegedéseket. Szerencsére most a legkisebb változtatásnak is hatalmas hatóereje van pozitív irányban: ez az időszak rendkívül kedvez annak, hogy testileg-lelkileg formába hozza magát és a helyes táplálkozáson és mozgáson keresztül beindítsa az öngyógyító folyamatokat a szervezetében.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas életében már most elkezdődött a felfelé ívelő periódus, ami a testi-lelki egészséget illeti, de a trend különösen februárban erősödik majd fel. Ekkorra ugyanis hozzászokik már, hogy a tavasz közeledtét érezve egyre több az energiája, egyre több mindenre képes, és egy-két sikerélmény meghozza önben a hitet a gyógyulásban és a személyes fejlődésben. És higgye el, kedves Nyilas, hogy pontosan ez az a hit, ami legtöbbet számít!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Krakenimages.com)