Sztárban sztár: Zámbó Krisztián szerint csak egy göndör paróka kell ahhoz, hogy Zámbó Jimmy bőrébe bújjon

A Sztárban sztár versenyzője, Zámbó Krisztián szívesen alakítaná Zámbó Jimmyt a színpadon.

2022. január 27., 15:38

Szerző:

Február 6-án indul a TV2-n a Sztárban sztár amelynek versenyzőiről a héten rántották le a leplet, így ma már nem titok, hogy Zámbó Krisztián is indul a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért. Az énekes természetesen legszívesebben édesapja, Zámbó Jimmy bőrébe bújna egy dal erejéig, amiről azt gondolja, senki nem csinálná nála hitelesebben.

Zámbó Krisztiánt a Bors arról kérdezte, milyen érzésekkel indul neki a műsornak, ahol többek között olyan énekesekkel, és színészekkel kell megküzdenie, mint Emilio, Szekeres Adrien, vagy Stohl András

„Az én célom a szórakoztatás. Most mindenkinek hatalmas szüksége van erre ezekben a borongós időkben, hogy valaki kizökkentse őket a sivár hétköznapok szomorú mókuskerekéből”

– kezdte Krisztián, aki elárulta, édesapja is szeretett szórakozni, még ha legtöbbször szigorúnak is tűnt. 

„Pontosan emiatt állok úgy hozzá a műsorhoz, hogy nevettetni szeretnék és boldogságot árasztani a színpadról. Az én családomtól amúgy sem áll annyira távol a bohóckodás. Sokan gondolják édesapámról, hogy egy konzervatív, mindig komoly ember volt. Elárulok egy titkot: Apu nagyon tudott szórakozni és dilizni. Szeretném átadni az embereknek ezt a családi energiát, ami bennem, Árpyban vagy pláne apámban megvolt”

– mesélte az énekes, aki eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne ha Zámbó Jimmyt alakíthatná a színpadon. 

„Semmiképpen sem szomorú számot választanék, hanem valami olyasmit, ami boldogságot ébreszt az emberek szívében. Olyan szinten szerencsés helyzetben vagyok, hogy a fizimiskám, arcom egy az egyben apámé. Adjatok rám egy göndör hajat és én vagyok a Zámbó Jimmy. Ha arra kerülne a sor, hogy nekem kell imitálnom a királyt, semmiképp nem akarnám, hogy az emberek bánatot érezzenek amikor felnéznek a színpadra. A közönséget féltem egyedül. Nem tudom, mit válthat ki az emberekből a hasonlóság”

– tette hozzá Zámbó Krisztián, aki láthatóan készen áll a megmérettetésre. 

Legutóbbi híreink Zámbó Jimmyről:

Fásy Ádám lerántotta a leplet arról, mi történt a Zámbó Jimmy halálát megelőző éjszakán

Sorra érik a tragédiák Zámbó Jimmy családját

Sosem látott fotó került elő Zámbó Jimmyről

(Kiemelt kép: dfp.hu)