Íme, mi történt a Zámbó Jimmy halálát megelőző éjszakán

Fásy Ádám elmesélte: együtt szilveszterezett Zámbó Jimmyvel az utolsó szilveszteren.

2021. november 27., 11:55

Szerző:

Fásy Ádám szerepelt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor tegnap, azaz péntek esti adásában a Life TV-n. A mulatós műsorvezető közeli kapcsolatban állt Zámbó Jimmyvel, így Hajdú Péter rákérdez a viszonyukra, hiszen találkoztak azon a bizonyos utolsó szilveszteri éjszakán, 2000. december 31-én.

Fásy azzal kezdi, hogy nagyon szerette és tisztelte Zámbó Jimmyt, de nem szeretne túl sokat beszélni róla a halála után. Hajdú kérdésére a következőket azonban elárulja, többször is utalva feleségére, Marikára:

„együtt voltunk, Marikától elkért engem, én nem akartam eljönni. De beültem a kocsiba és elmentünk a Tannéba. Én se ittam, ő se ivott, vízzel koccintottunk. Halál normális volt, halál kedves volt. Jövőre, testvérem, szeretnék veled együtt dolgozni, tebenned bízom... [...] Megcsókoltuk egymást, „viszontlátásra, majd találkozunk. Gyere el, holnap” – mondta. Csak nekünk volt rendezvényünk, és ezért nem tudtam elmenni hozzájuk. Sokszor mondom a Marikának és azt mondta nekem a Marika, hogy „ne legyen ilyen gondolkodásod”, hogy lehet, hogy ha ott vagyok, nem hal meg, vagy másképp történik az egész. De sors így írta meg, véletlen baleset volt.”

Fásy Ádám később a temetésen is részt vett, az alábbi videón azt is kifejti, hogyan érezte magát a szertartáson.

Fásy Ádám ezen kívül arról is beszélt, hogy édesanyja összesen kilenc gyermekét temette el, erről az alábbi, igen megrázó műsorrészletet publikálta a csatorna a YouTube-on, tele régi fotókkal.

A műsorvezető saját gyermekének elvesztésének történetét szintén elmesélte: fia 18 évesen halt bele betegségébe. Erről részletesebben tegnapi cikkünkben olvashat, kattintson érte ide!

(Kiemelt kép: dfp.hu)