Két hírességet is lelepleztek az Álarcos énekesben

A nyomozók ezúttal két versenyzőt is jól tippeltek meg!

2021. október 18., 08:05

Szerző:

Az Álarcos énekes 7. adásához érkezett vasárnap, a tét a legjobb öt közé jutás volt. Elsőként a Gorilla és a Kaméleon párbajoztak, amikután Fluor Tomi kifejtette, szerinte Lotfi Begi van a Gorilla jelmez alatt. Annyira biztos volt a tippjében, hogy Szabó Zsófi szuperkártyáját is be akarta vetni. Végül azzal győzte meg a többi nyomozót, hogy megígérte, ha nem a híres DJ van maszk mögött, meztelenül végigfut a stúdióban. Szerencséjére bejött a megérzése!

Mivel a Gorilla, vagyis Lotfi Begi idő előtt lelepleződött, helyére megérkezett az utolsó tartalék játékos is, az Automata, aki rögtön elő is adta első számát. A nézők és a nyomozók végül úgy döntöttek, hogy a Kaméleon, az Automata, a Cápa, a Lovag és a Csacsi, valamint a Víziló jutnak tovább a Top 5 közé, és a Szarvasnak kell levennie az álarcát. 

A nyomozók azért döntöttek így, mert úgy érezték, atombiztosak a megérzéseik a jelmezt illetően. A végső tippek szerint ugyanis hárman Serbán Attilát mondták, míg Fluor Tomi bedobta Zámbó Krisztián nevét, amiről végül Szandit is sikerült meggyőznie. A Szarvas maszk pedig valóban Zámbó Jimmy fiát rejtette, így Fluor duplázott ebben az adásban.

Nem csoda, hogy a nyomozóknak leesett az álla a leleplezés után, mivel a Szarvas mostani produkciójával levette a közönséget és az ítészeket is a lábáról, állva tapsoltak neki. A legtöbben pedig pont azért nem hittek Fluor tippjében, mert úgy gondolták, Zámbó Krisztián nem tudna így énekelni...

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)