Így próbálnak közelebb kerülni egymáshoz a Sztárban Sztár! zsűritagjai

A Sztárban Sztár! ítészei közös csapatépítő programmal igyekeznek egymásra hangolódni. 

2022. január 26., 15:20

Szerző:

A Sztárban Sztár! zsűrije már izgatottan várja, hogy február 6-án elstartoljon a műsor a TV2-n, azonban addig is van dolguk bőven, például, hogy a kezdésre megszokott csapattá kovácsolódjanak, hogy egymásra reagálva minél jobb hangulatot tudjanak teremteni pontozás közben. Ezért csapatépítőt szerveznek, amelynek a részleteiről Kökény Attila mesélt a Borsnak

A műsor nyolcadik szériájában ismét 12 híresség verseng a 2022 legsokoldalúbb előadója címért, a versenyzők kilétéről pedig a héten rántották le a leplet. A zsűriben ezúttal Kökény Attila és Papp Szabi mellett Lékai-Kiss Ramóna és Mackranczi Zalán fogja értékelni a produkciókat. Kökény Attila a lapnak elárulta, hogy már tűkön ülve várja, hogy elinduljon a műsor, és most is az csak az a célja, hogy jól szórakozzon. 

„Mindvégig bíztam abban, hogy folytatódik a Sztárban Sztár, és hogy újra helyet foglalhatok a zsűri székben. 2020-ban is rendkívül jól éreztem magam a műsorban”

– kezdte az énekes, aki azt is elárulta, mit gondol új zsűritársairól. 

„Találkoztunk már a fotózások és a sajtótájékoztató alkalmával, és úgy tervezzük, még az első élő show előtt egy kis csapatépítés gyanánt összejövünk, ebédelünk és beszélgetünk egy jót, mert muszáj, hogy jobban megismerjük egymást. Szabival már az előző évadban dolgoztam együtt, Ramival és Zalánnal még sosem, de természetesen mindenkinek ismerem a munkásságát. Jó, ha barátként ülünk egymás mellett, hiszen szoktuk egymást húzni, viccelődni, nem csak a komoly értékelések hangzanak el tőlünk” 

– tette hozzá Kökény Attila, aki 2014-ben a műsor második évadában még versenyzőként vett részt, így pontosan tudja, milyen a színpad másik oldalán állni, és egy másik híresség bőrébe bújva énekelni. 

„Ugyanolyan őszinte akarok lenni a versenyzőkkel, mint amilyen eddig is voltam. Továbbra is szórakoztatni megyek. Profi énekesekről van szó, de így is nagyon komoly munka vár a versenyzőkre. Nekem is óriási buli volt az a néhány hét, amit ott töltöttem. Nem csak a nézők, hanem az előadók is jól érzik magukat. Persze ezt rengeteg munka előzi meg. Ha pedig valaki nem fektet elegendő energiát a felkészülésbe, azt mi látni fogjuk. Nagyon várom a február második vasárnapját, az első adást”

– mondta az énekes, aki többek között olyan pályatársait fogja pontozni, mint Emilio, Dallos Bogi, Zámbó Krisztián, vagy Stohl András

Még több Sztárban Sztár!:

Bemutatkozik a Sztárban Sztár! megújult zsűrije

Már a leleplezésük előtt kiderült, kik lesznek a versenyzők

(Kiemelt kép: Sztárban Sztár! Instagram-oldala)