Zámbó Krisztián olyat tett a Konyhafőnök VIP-ben, amit még soha senki

És emiatt véget is ért a verseny Zámbó Krisztián számára...

2021. november 26., 11:04

Szerző:

A héten Rácz Jenő csapata küzd meg az elődöntőbe jutásért a Konyhafőnök VIP-ben. A szabályok szerint minden nap egy versenyző távozik a versenyből, csütörtökön Zámbó Krisztiánnak kellett elhagynia a konyhát.

Bár a műsor során az énekesnek többször sikerült kellemes meglepetést okoznia a séfeknek és a nézőknek, a legutóbbi adás mégis egyértelműen mélyrepülés volt a számára. Ezúttal párban kellett dolgozniuk a konyhafőnök-jelölteknek, Zámbó Krisztián Nagy Sándorral került össze, azonban az összhang a második főzés végére sem alakult ki közöttük. Olyannyira, hogy amikor mézes süteményeket kellett készíteniük, teljesen elveszítették a kontrollt, sokszor összevitatkoztak, az utolsó öt percben pedig már csak össze-vissza kapkodtak. Az énekes például végső kétségbeesésében nyers tojás sárgájával kente meg a sütőben éppen sülő mézeskalácsok tetejét, de azt már nem tudta megmagyarázni, miért tett ilyet. A kreálmányát ráadásul végül bent is felejtette a tepsiben. A séfek mindezek ellenére elkérték a mézeskalácsokat, amik úgy néztek ki, mintha rántottával kenték volna be a tetejüket.

Ezek után nem meglepő, hogy a két énekes került a veszélyzónába, párbajfeladatuk pedig egy cézársaláta elkészítése volt. Krisztián ennek is sajátos módon állt neki, a kenyeret például nem kockákra vágva pirította, hanem egészben tunkolta a serpenyőbe, hátha úgy gyorsabban elkészül. Végül annyira kicsúszott az időből, hogy a Cézár-öntetbe való szardellát végül egészben dobálta rá a saláta tetejére.

Zámbó Krisztián sajátos főzőtudománya végül eddig juttatta az énekest, neki kellett távoznia a versenyből.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)