Nahát, Dallos Bogi átigazolt a TV2-höz – íme, miért

Puskás-Dallos Bogi a leánykori nevén kezd új korszakot tévés karrierjében.

2022. január 24., 15:08

Szerző:

Puskás-Dallos Bogi először A Dal című zenei verseny kapcsán szerepelt rendszeresen a tévéképernyőkön, majd országos ismertséget hozott neki, hogy mentorként szerepelt az X-Faktorban 2019-ben és játékosként a Nyerő párosban 2020-ban az RTL Klubon (mindkét alkalommal későbbi férje, Puskás Peti oldalán szerepelt).

Egy hétfői bejelentésből kiderül: a 24 éves énekesnő-médiaszemélyiség most a TV2-nél folytatja televíziós karrierjét, és az RTL Klubot ezek szerint azért hagyta ott legalábbis ideiglenesen, hogy a Sztárban sztár című vetélkedő következő, nyolcadik évadában versenyezhessen. Íme a műsor előzetese a TV2 hivatalos Instagramjáról.

A játékosok névsorában meglepetés lehet még Palya Bea neve, mert az énekesnőre korábban nem volt jellemző, hogy ilyen jellegű show-kban szerepel. Íme a teljes lista a résztvevőkről.

Péterffy Lili, Vavra Bence, Galambos Dorina, Szekeres Adrien, Zámbó Krisztián, Stohl András, valamint...

...Ember Márk, Orsovai Reni, Marics Peti, Emilio, Palya Bea, Dallos Bogi. Utóbbival kapcsolatban érdekesség lehet továbbá, hogy az énekesnő a műsorban leánykori nevén szerepel, pedig a nyáron hivatalosan felvette férje vezetéknevét is, így például az instagramos biójában is Puskás-Dallos Bogiként mutatkozik be.

A következő Sztárban sztár szereplőiről írtuk korábban

Stohl András a múltban elkövetett „ostobaságairól” beszélt

Zámbó Krisztián is RTL-es volt korábban: szerepelt pl. a Konyhafőnök VIP-ben

Kiderült, Bangó Margit miért nem áll többet szóba Emilióval

(Kiemelt kép: a Sztárban sztár hivatalos Instagramja)