Kitört a balhé a Zámbó családban a Jimmyről készült sorozat miatt

Az énekes testvérei nem is tudtak az RTL Klubon hamarosan képernyőre kerülő műsorról.

2021. november 4., 09:39

Szerző:

Az RTL Klub néhány napja bejelentette a jövő évi műsorkínálatát, amelyben a tragikus körülmények között elhunyt Zámbó Jimmy életét bemutató, 10 részes sorozat is helyet kapott, erről ebben a korábbi cikkben írtunk részletesebben. A nagy dobásnak készülő műsor azonban hamar hatalmas feszültséget generált a Zámbó családban, ugyanis az énekes testvérei a médiából hallottak először a készülő szériáról. A legendás hangú énekesnek rengeteg rajongója volt, és az egész országot megérintette rejtélyes és váratlan halálának híre, így nem csoda, hogy a csatorna nagy potenciált látott abban, hogy készítsenek egy sorozatot a Királynak is becézett Zámbó Jimmy életéről.

A Blikk felkereste Zámbó Árpyt a készülő műsorral kapcsolatban, ám ő értetlenül állt a kérdések előtt, mert fogalma sem volt róla, mire készül az RTL Klub.

„Két éve volt arról szó, hogy készül egy Jimmy-film. Tárgyaltunk róla, de végül nem szerződtünk. Akkor azt mondták nekünk, ha bármi fejlemény van, jelentkeznek, ez máig nem történt meg. Sorozatról korábban szó sem volt”

– értetlenkedett a lap kérdései hallatán Zámbó Árpy, aki azt is elárulta, hogy édesanyjukat és három testvérét is teljesen kihagyták az előkészületekből, és fogalmuk sem volt az egészről, ami miatt nagy sérelem van bennük, és magyarázatot várnak, hogy hogyan történhetett ez meg. Az RTL Klub képviselője elmondta, hogy nem hagyták ki a családot a műsor készítéséből, egyeztettek a családdal a cselekményről és az elhangzó dalokról, amiről szerződés is készült. Mivel azonban Zámbó Jimmy örökösei és a dalok tulajdonosai a gyerekei, valamint az énekes özvegye, Edit, így nem lenne meglepő, ha csak velük tárgyaltak volna a készítők.

A lap megkereste Editet, aki nem akart nyilatkozni, és Zámbó Krisztiánt is, akit nem sikerült elérniük, így végül Szebasztián állt a Blikk rendelkezésére.

„Mi, örökösök hozzájárultunk a sorozat elkészültéhez, hiszen szükség volt az engedélyünkre. Viszont nem avathattunk be senkit. Szorosan együttműködtünk a stábbal, megkaptuk a forgatókönyvet, és ha olyan rész volt benne, ami nekünk nem tetszett, átalakították, tehát mondhatjuk, közös munka volt”

– árulta el Zámbó Szebasztián, utalva arra, hogy a készülő műsoroknál szigorú titoktartási szerződés köti az alkotókat és a résztvevőket. Zámbó Árpyéknak ettől függetlenül nagyon fáj, hogy nem lettek beavatva a sorozat készületeibe, így azt sem tudják, milyen sorsot, szerepet szánnak nekik a szériában.

„Nagy kérdés, hogy minket, a testvéreit is eljátszanak majd színészek? Mert az úgy nincs rendben, hogy erről sem tudunk. Vagy egyszerűen kihagynak minket? Akkor mégis mennyire lesz hiteles a sorozat, ha mi nem vagyunk benne?”

– méltatlankodott az énekes testvére.

(Kiemelt kép: dfp.hu)