Zámbó Jimmy nem tudta kivárni angyala eljövetelét, ezért lőtte főbe magát

2017. december 29., 09:13

Szerző:

Mint a hír korábban már napvilágot látott, Pintér Tibor Nemzeti Lovasszínháza musicalt készít Zámbó Jimmy életéről. 

Pintér, a Király megszemélyesítője most a Bors olvasói elé tárta a dalmű történetét, amely nagy vonalakban így fest: 

„Van egy démoni titokzatos nő, aki mindenhová követi Jimmyt, az egész életét, karrierjét, családalapítását végigköveti. Ő egy angyal, aki azért lehet a Földön, hogy megtalálja a boldogságot. Jimmyvel csak úgy lehetnek együtt, ha lemond a halhatatlanságáról. Ezt megteszi, de mire visszaér a Földre, Jimmy nem bírja elviselni a várakozást,

és fejbe lövi magát, hogy ő angyalként lehessen a lánnyal.

Így fordul a kocka, szerelmük soha nem lehet teljes" – árulta el a szerző.  

Jimmy szerepében: Tibor
Fotó: Youtube

Természetesen az intimitás sem maradt ki a sztoriból – fedett fel plusz egy titkot.

A musicalt a terv szerint jövőre mutatják be, a jeles eseményig minden nap egy évnek fog tűnni. 

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.