Úgy tűnik, rosszul tudtuk, hogy Bochkor Gábor szingli: élő adásban szólta el magát

Bochkor Gábor egy olyan sztorit osztott meg, amiből könnyű messzemenő következtetéseket levonni.

2024. április 18., 09:44

Szerző:

Érdekes dolgot csípett el a Story.hu Bochkor Gábor műsorából. A médiaszemélyiség a Retro Rádióban beszélt arról, hogy milyen kompromisszumokat kell kötni akkor, ha az ember összeköltözik valakivel. Bochkor Gábornak több hosszú kapcsolata is volt az évtizedek során, így rengeteget mesélhetett a témában – de a sztorizás közben egyszercsak kiderült, hogy nem a múltról beszél, hiszen jelen időben fejezte be a témát.

A 60 éves médiaszemélyiség azt mondja, hogy egy időben rengeteget élt szállodában, és annyira hozzászokott a hotelekhez, hogy a saját lakásában is olyan rendet szeret tartani, mint amit a szállodai szobákban tapasztal az ember. Ezzel kapcsolatban mondta ezt:

„én például a törülközőket is mindig odarakom a törülközőszárítóra, úgy, hogy ha például kettő is van a pirosból meg a bézsből, aminek az alján kockák vannak hímezve, azt úgy rakom, hogy a kocka kifelé van, és lefelé lóg. Hogy legközelebb, ha belépek, úgy érezzem, mintha a szállodában rendet csináltak volna. Nekem ez már rutin, nem nagy dolog. Azért azt hadd mondjam meg, még mindig nem szóltam, hogy azt sose sikerült úgy visszarakni.”

Ez valóban úgy hangzik, mintha Bochkor Gábor jelenleg is együtt lakna valakivel, aki remélhetőleg nem hallgatja a műsort, mert akkor most már tudja, hogy a rádióst mennyire idegesíti, ha rosszul van visszarakva a törölköző.

Bochkor Gábor exei

A népszerű médiaszemélyiség leghíresebb exei Molnár Anikó és Várkonyi Andrea. Közülük az előbbi nemrégiben sokat mesélt a kapcsolatukról. Molnár Anikó a 2000-es évek elején alkotott egy párt Bochkor Gáborral, ám végül a szakítás mellett döntöttek. Egy 2022-es interjúban az egykori Nagy Ő a következőket mondta erről az időszakról:

„Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta pedig nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlen mély érzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan.”

Molnár Anikó a legutóbb Kember Sorel podcastjában beszélt erről a legutóbb, ahol felelevenítette, hogy a második Való Világban tűnt fel 2003-ban, és nem sokkal később őt kérték fel A nagy Ő címszereplőjének. A realitysztár azonban ekkor már kapcsolatban volt Bochkor Gáborral. Ezzel kapcsolatban a következőket meséli:

„a párválasztó műsorban való részvételem nyilvánvaló alapkövetelménye az volt, hogy egyedülálló legyek. Én felvázoltam, hogy két lehetőségünk van. Vagy elfogadom a felkérést és nem találkozom vele többet, vagy nemet mondok és felvállaljuk a kapcsolatunkat. Erre annyit mondott, hogy vállaljam el. Ez egyébként egy gyomros volt tőle.”

A döntést Bochkor Gábor aztán megbánta, és még A nagy Ő forgatása alatt jegygyűrűt adott Molnár Anikónak, de végül házasságkötésre nem került sor.

(Kiemelt kép: a Bochkor Radio Show Instagramja)