Meghan Markle elárulta: megdöbbentő, mi Harry herceg kedvenc kajája

Meghan Markle egy friss interjúban arról beszélt, a férje milyen kaját eszik a legszívesebben.

2022. november 1., 07:28

Szerző:

Meghan Markle nem osztogatja az interjúkat jobbra-balra: a botrányos Oprah Winfrey-riport óta csak a New York Magazine-nak tárulkozott ki, és most pedig a Varietynek. A hercegné többek között arról beszél az interjúban, mennyire szereti a romantikus vígjátékokat, például a Harry és Sally-t, illetve Julia Roberts komédiáit a '90-es évekből.

De a teljes egészében most publikált interjú egyik legtöbbet idézett részlete az, ahol Meghan Markle arról beszél, hogy a családjának hátat fordított férje mennyire rákapott az amerikai kajákra. Megdöbbentő lehet ez a brit királyi dinasztia (volt( tagjától, de Harry herceg a neje szerint az amerikai étkezési szokásokat is átvette:

„az emberek néha azt hiszik, hogy Los Angelesben lakunk, de igazából két órányira tőle, a városon kívül. Ingázunk. Bementünk nemrég egy napra egy sor megbeszélésre, és akkora csokis sütiket vittünk magunkkal, mint a gyerekem feje. Ezen kívül a férjem kedvence az In-N-Out [autós gyorsétterem]. L.A. és a mi környékünk között félúton van egy. Jó móka behajtani a drive-thru-ba és meglepni őket. Tudják, mit szoktunk rendelni.”

Ki gondolta volna, hogy II. Erzsébet unokájáról egyszer azt fogjuk megtudni, hogy a kedvenc étele az autóban ülve hamburgerezés?! De Harry herceg megjelenés előtt álló könyve talán még ennél is nagyobb meglepetéseket tartogat.

Ez az In-N-Out mindenesetre egy tényleg nagyon amerikai meglehetősen retrós burgerező, így néz ki egy étterem.

És ezek szerint ilyen burgereket szeret itt venni az angol király fia.

(Kiemelt kép: a Variety Instagramja)