Látható volt a feszültség Katalin és Meghan hercegnék között a gyászszertartáson

A szakértők szerint egyértelműen feszült a viszony Katalin hercegné és Meghan Markle között, íme, mi árulkodik erről.

2022. szeptember 16., 08:35

Szerző:

Még mindig nem tudnak betelni az elemzők a brit trónörökös és öccse, illetve feleségeik, Katalin hercegné és Meghan Markle találkozásával. A hercegek viselkedése után most azt figyelik a testbeszéd-szakértők, hogy fel tudják-e fedezni a két hercegné közötti ellentét nyomait a gyászszertartáson készült felvételeken, és hát fel tudják – egy ponton szerintük Katalin hercegné szemei „jeges pillantásokat” lövelltek Meghan Markle irányába.

Íme például, hogy az OK! magazin testbeszéd-szakértője melyik pillanatról mondja azt, hogy ekkor Kate Middleton szinte keresztülnézett sógornőjén, illetve amikor nem, akkor meg megpróbálta őt jeges pillantásokkal úgymond „kifagyasztani”a beszélgetésből.

A 7News nevű ausztrál lap szakértője is azon az állásponton van, hogy egyértelműen látható a feszültség a két hercegné között: az egykori színésznő trónörökös-feleség sógornője jelenlétében nem úgy viselkedett, ahogy szokott:

„eltérően az általunk ismert, magabiztos Meghantól, ennél a találkozásánál Meghan láthatóan feszengett, ami mondjuk az általa az utóbbi időben kapott kritikák fényében nem is meglepő”.

A szakértők szerint ennél a találkozásnál Vilmos herceg ügyelt rá, hogy bevonja Meghan Markle-t is, és úgy viselkedjen vele, mint a királyi család többi tagjával, de úgy tűnik, Katalin hercegné nem vette a fáradtságot ehhez, hanem a fent említett fagyos pillantásokat leszámítva figyelmen kívül hagyta sógornőjét.

„Számos alkalommal volt, hogy Meghan ránézett Kate-re, de a pillantását [a hercegné] nem viszonozta”

– osztja meg megfigyeléseit a testbeszéd-szakértő. Az eseményről készült képeken a két hercegné soha nem is szerepel közvetlenül egymás mellett, mindig köztük van legalább az egyikük férje és/vagy több méteres távolság. Katalin és Meghan egy korábbi találkozását egyébként a brit királyi család történelmének legfeszültebb pillanataként emlegetik a mai napig.

Már csak 3 nap van hátra a temetésig

Katalin hercegné elmondta, hogyan éreznek gyermekei dédnagymamájuk halálával kapcsolatban

II. Erzsébet koporsóőre összeesett a ceremónia közben – videó

II. Erzsébet koporsójánál olyan családtag tűnt fel, akire senki nem számított

(Kiemelt kép: Emilio Morenatti/POOL/AFP)