Meghan Markle lekezelő és bántó volt az alkalmazottakkal, Harry herceget pedig megzsarolta

Meghan Markle-ről egy új könyv állít megdöbbentő dolgokat, állítólag Harry herceget azzal zsarolta, hogy elhagyja.

2022. szeptember 29., 11:22

Szerző:

Valentine Low újságíró könyvet adott ki Meghan Markle-ről, és az életrajz rengeteg olyan részletet tartalmaz Harry herceg feleségéről, ami rendkívül rossz fényben tünteti fel az egykori színésznőt.

A The Sun összefoglalója szerint a könyv azt írja, hogy Meghan Markle lekezelő és bántó volt az alkalmazottaival, miután bekerült a királyi családba. Kapcsolatuk elején meg is zsarolta azzal Harry herceget, hogy ha nem hozza nyilvánosságra a szerelmüket, akkor elhagyja. Harry herceg a könyv szerint kész pánikba esett későbbi felesége ultimátumától, és végül engedett. A későbbi hercegné állítólag attól tartott, hogy a királyi család nem fogja megvédeni őt a sajtóval szemben.

„Tudom én, hogy mi hogy működik a Palotában. A barátnő senkit nem érdekel”

– szemtanúk szerint ezt mondta Meghan Markle a királyi családnak dolgozó alkalmazottaknak.

A hercegné egyébként is kifejezetten lekezelően, sőt, alkalmanként bántóan, bántalmazóan viselkedett a beosztottakkal a könyv szerint. A személyzet egyik vezetője ennek hangot is adott az eljegyzés után. Amikor figyelmeztették Meghan Markle-t, hogy a beosztottak úgy érzik, hogy méltatlan hangnemben beszél velük, a későbbi hercegné állítólag ennyit válaszolt:

„nem azért vagyok itt, hogy másokat babusgassak”.

Meghan Markle bántalmazó viselkedésével kapcsolatban másfél évvel ezelőtt belső vizsgálatot indított a királyi család. A jelentés azóta elkészült, de az eredményt nem hozták nyilvánosságra, és a dokumentum állítólag titkos is marad.

A könyv által említett események közül figyelemre méltó még az, hogy amikor a hercegi pár Ausztráliában járt, Meghan Markle állítólag hangot adott annak, hogy semmi kedve találkozni az őt üdvözlő alattvalókkal. Legalább egyszer a következőket mondta a fültanúk szerint:

„nem hiszem el, hogy ezért egy fityinget se fizetnek”.

Harry herceg egyébként maga is egy könyvet készül kiadni hamarosan, ami Meghan Markle-nek nyilván egy teljesen más oldalát mutatja majd meg.

(Kiemelt kép: Sascha Schuermann/AFP)