Kibékülnek? Megható dolgot mondott III. Károly Harry hercegről és Meghan Markle-ről

III. Károly szót ejtett Harry hercegről és Meghan Markle-ről.

2022. szeptember 10., 08:16

Szerző:

Mint megírtuk, beszédet mondott Erzsébet királynő trónörököse, III. Károly király. A két fiáról, Vilmosról és Harry hercegről, valamint a feleségeikről is szót ejtett a beszédében, valamint azt is elmondta, hogy tudja, hogy az ő felesége, Kamilla mindig mellette lesz.

„Most az én életem is megváltozik, vállalom azt a felelősséget, amit most a sorstól kaptam. Tudom, hogy feleségem, a királyné, Kamilla mindig mellettem lesz. Büszke vagyok a fiamra, Vilmosra, aki átveszi korábbi címemet, Wales hercege lesz. Biztos vagyok benne, hogy Katalin megfelelő támaszként fogja támogatni. Harryre is Meghanre is büszke vagyok, akik építik a saját életüket. Remélem, hogy édesanyám nyugalomban tud pihenni, és én tovább vihetem, mindazt, amit ő elért. Úgy, ahogy a királynő is tette, épp akkora odaadással uralkodok majd, megfogadom, hogy az Istentől kapott még hátralévő időmben tartani fogom nemzetünk elveit”

- mondta a beszédében III. Károly.

Köztudott, hogy az elmúlt években Károly király és a fia között nem volt felhőtlen a viszony. Harry herceg és Meghan Markle tavaly Oprah Winfrey-nek adtak interjút, ahol kendőzetlen őszinteséggel vallottak arról, hogy mi folyik a királyi családban. Állítólag egy időben Károly még a fia telefonhívásait sem fogadta.

 

Erzsébet királynőről még több

Szívszorító: Megjelent az első fotó Katalin hercegnéről Erzsébet királynő halála óta

Kiderült, hogy mi miatt hagyhatja ki Meghan Markle Erzsébet királynő temetését

Borzasztó dolgot jósolt Nostradamus Erzsébet királynő halálával kapcsolatban

(Kiemelt kép: Shutterstock)