Borzasztó dolgot jósolt Nostradamus Erzsébet királynő halálával kapcsolatban

Erzsébet királynő halálát a 2022-es évre előre megjósolta Nostradamus.

2022. szeptember 9., 14:09

Szerző:

Nostradamus, a francia csillagász és asztrológus az 1500-as években élt, de a jóslatai máig fennmaradtak és ijesztő módon sok mindent valóban beteljesült. Kiderült, hogy Erzsébet királynő halálát is előre látta a jós, és amit vele kapcsolatban írt rendkívül aggasztó. 

Nostradamus az idei évre látott globális katasztrófát, természeti csapásokat, egy új világháborút és egy királynő búcsúját, aminek a következménye a káosz lesz. A látnok úgy gondolta, hogy ennek a bizonyos királynőnek a halála hatalmi harcokat indít majd el. 

„A háború végén megváltoznak a nagyhatalmak. Három gyönyörű gyermek születik a parton. Tönkre fogják tenni az embereket, ha nagykorúak lesznek. Megváltoztatják a királyságot, amely így szét esik, nem tud tovább fejlődni, véget ér”

- áll a jóslatban.

A szakértők úgy gondolják, hogy a három gyermek esetében Nostradamus Vilmos hercegre, Harry hercegre és Beatrix hercegnőre gondolt, akik a királynő unokái. A háború a Falkland-szigeteki háború lehet, amely 1982-ben zajlott az Egyesült Királyság és Argentína között. A vége után néhány nappal világra jött Vilmos herceg. A part lehet a Temze folyó is, ami átszeli Londont vagy az országot körülvevő Atlanti-óceán. A jóslat arra figyelmeztet, hogy II. Erzsébet halála után bukásra van ítélve a monarchia. Aggasztó, hogy a profécia azt is sugallja, hogy III. Károly király uralkodása nem fog sokáig tartani. 

Habár mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hisz-e az ilyesmiben, de az kétségtelen, hogy Nostradamus több olyan dolgot is megjósolt, ami bekövetkezett: Adolf Hitler felemelkedését, az atombombákat, a 9/11-et, a Notre Dame tűzvészt, de még azt is, hogy  2020-ban a kereskedelmi űrutazás beindul, amelyet a SpaceX teljesített is - írja a marca.com

Minden, ami Erzsébet királynő halálával kapcsolatos

Erzsébet királynő halála miatt leállítják A korona forgatását

A nagy kérdés, hogy mi lesz Erzsébet királynő kutyáinak a sorsa

Erzsébet királynő ott halt meg, ahol a legboldogabb volt

Újabb szívszorító részletek Erzsébet királynő haláláról, a család több tagja nem ért oda időben

Szívszorító: Itt az első fotó Harry hercegről Erzsébet királynő halála után

Erzsébet királynő halálával Kamilla királyné lesz

Kiderült, mikor halt meg pontosan Erzsébet királynő

(Kiemelt kép: Shutterstock)