Áll a bál a királyi családban Harry herceg legújabb húzása miatt

Kegyetlenül őszinte könyvet tervez.

2021. július 20., 13:00

Szerző:

Harry herceg közel egy éve dolgozik titokban önéletrajzi könyvén, amelyben őszintén mesél arról, milyen volt az élete, amíg a királyi udvarban élt. Nemcsak a közönség számára volt ez meglepetés, de családja is megdöbbent, miután megtudták, a herceg kegyetlen őszinteséggel készül a világ elé tárni az életüket.

Tegnap a Penguin Random House posztjából vált publikussá, hogy Harry herceg önéletrajzi könyvet készül kiadni 2022 végén, amiben megosztja a nagyérdeművel, milyen élete volt királyi sarjként. Tervébe és a készítés folyamatába nem avatta be családját, akik így szintén tegnap értesülhettek a hírről. A könyvet a herceg sokatmondó megjegyzésével jelentették be.

„Ezt a könyvet nem úgy írom, mint egy herceg, akinek születtem, hanem mint egy férfi, akivé váltam”

– szól a kiadó bejegyzésében.

Ezután joggal merült fel a kérdés, mire is számíthat a királyi család miután megjelenik a könyv. Mai nyilatkozatában Harry még több részletet árult el a kíváncsi közönségnek.

„Az évek során sok sapkát viseltem. Szó szerint és átvitt értelemben is. Remélem, hogy a történetem – a csúcsok és a mélypontok, a hibák, a leszűrt tanulságok – elmondása során segíthetek megmutatni, hogy bárhonnan is jövünk, több közös van bennünk, mint gondolnánk”

– pontosított a herceg, majd hozzátette, nagyon hálás a lehetőségért, hogy megoszthatja az eddigi élete során szerzett tapasztalatait, és izgatottan várja, hogy az emberek első kézből olvassák élete tűpontos és őszinte történetét.

(Kiemelt kép: TOLGA AKMEN / AFP)