Kulcsár Edina kitálalt a dubajozós lányok perében: ez volt a feladata

Kulcsár Edina végre elmondta a bíróságnak, hogy mi is történt 2009-es dubaji utazása alkalmával.

2024. május 27., 10:51

Szerző:

Kulcsár Edina jelenleg állapotos, de most teljesítette a bíróság kérését és tanúskodott a dubajozós lányok pere néven elhíresült büntetőügyben. A Blikk tudósítója volt jelen a tárgyalóteremben, alább csak néhány rövid részletet kiemelve ajánljuk az ön figyelmébe a lap teljes riportját.

Kulcsár Edina nem akart személyesen megjelenni a dubajozós lányok perében

Kulcsár Edinát másfél hónappal ezelőtt várták a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, de az egykori szépségkirálynőnek csak az ügyvédje küldött egy levelet, aki indítványban kérte, hogy ne kelljen személyesen vallomást tennie az édesanyának.

Az eseményeket akkor is közelről követő Blikk akkor azt írta, hogy egy meghallgatott tanú elárulta, hogy együtt mentek Bejrútba Kulcsár Edinával, hogy „együtt bulizzanak egy megrendelővel”. A bírónő a tárgyaláson idézte a levelet, amelyet Kulcsár Edina ügyvédje küldött. A kérelemben az áll, hogy az egykori szépségkirálynő tehessen vallomást írásban vagy videóhívásban:

„Mivel a vádiratban prostituáltként megnevezve szerepelt és az kikerült a sajtóba, az nagyon megviselte Kulcsár Edinát. A sajtóérdeklődés miatt a személyes megjelenés okozta lelki terhek pedig a születendő gyermekére is veszélyesek.”

Nos, ez végül így is lett, ma reggel videóhívással jelentkezett be az állapotos médiaszemélyiség a perbe.

Kulcsár Edina csak csinos volt és bulizott

Nem kifejezetten nagy meglepetés, hogy G.w.M-né azt mondta, hogy semmi törvénytelent nem tapasztalt, amikor 2009-ben Dubajba utazott K. Zoltán kérésére, akivel közeli kapcsolatba kerültek, miután a férfi modellként, hoszteszként alkalmazta őt. K. Zoltánnal és társaival szemben kerítés bűncselekménye a vád: az ügyészség szerint ismerősi körükből közvetítettek ki magyar lányokat úgynevezett hoszteszmunkákra belföldre, illetve Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba, Mexikóba, vagy Párizsba és Londonba.

Kulcsár Edina 1990-ben született, így 2009-ben, azaz az események idején 18-19 éves volt. Ekkoriban kezdett szépségversenyekre járni, az igazi ismertséget csak öt évvel később a 2014-es Miss World hozta meg neki. A Blikk riportere így ír ma arról, mit mondott Kulcsár Edina azzal kapcsolatban, hogy milyen munkát végzett Dubajban:

„A munka abból állt, hogy minden este buliba kellett járni, csinosnak lenni, jól érezni magát. Napközben a szállodában pihent, egy magyar lánnyal lakott egy szobában, a munka során zömében külföldi lányokkal találkozott. A megrendelő egy arab herceg volt, a szórakozóhely hatalmas volt és be volt kamerázva, Edina szerint az volt a lényeg, hogy ő és a többi lány kitöltsék a rendelkezésre álló teret. A férfiakkal nem találkozott.”

A beszámoló szerint későbbi szépségkirálynő a sofőrtől borítékban kapott pénzt azért, hogy segédkezett a rendelkezésre álló teret csinosan kitölteni. A fizetéséből K. Zoltánnak és Sz. Viviennek adott részesedést. Bár elmondta, hogy Dubaj után még annyi külföldi úton vett részt, hogy már nem is emlékszik az összesre, szexmunkát soha nem tapasztalt egyik útján sem, szerinte a modellek fotózásra vitele azt jelentette, hogy a lányokat valóban lefényképezték.

A lényeg, amire viszont jól emlékszik: Kulcsár Edina tagadja, hogy ezeken az utakon szexuális szolgáltatást nyújtott volna bárkinek. Emlékezetes, hogy az év elején Görög Zita is beszámolt arról, hogy maga is megjárta Dubajt annak idején. Bár szexuális szolgáltatást neki sem kellett nyújtani, mégis traumatikus élményként beszél az eseményekről, ami erős kontrasztot képez Kulcsár Edina fenti beszámolójával.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)