Hihetetlen vallomást tett Vajna Tímea, erre senki sem számított: a dubajozós lányok perének fővádlottja közvetítette ki először Andy Vajnának

Vajna Tímea vallomásából döbbenetes dologra derült fény.

2024. április 11., 14:02

Szerző:

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon elképesztő dologra derült fény Vajna Tímeának köszönhetően. A 168.hu is megírta, hogy Kulcsár Edinát is beidézték, de nem jelent meg a tárgyaláson. Most azonban a Blikk azt írja, hogy A K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával folyó perben felolvasták ugyanis Palácsik Tímea vallomását, amelyet az azóta már kétszer férjhez ment egykori modell még akkor tett az ügyben, amikor a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna menyasszonya volt.

A lap azt írja, hogy Vajna Tímea saját maga mondta el a nyomozóknak, hogy az ügy későbbi vádlottja közvetítette ki őt először a hollywoodi sztárproducer Andy Vajnának, mint hostess. Azonban a filmproducer özvegye állítja, hogy nem volt szó szexuális szolgáltatásról, nála valóban képek készítéséről volt szó, igaz erotikus aktokról. 

„Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért”

– mondta a vallomásában akkor Palácsik Tímea, ám az kiderült, hogy plusz bevételt kapott azért, mert összemelegedett egy mongol pasival, akivel csókolóztak is.

A vallomásában akkor arra is kitért Palácsik Tímea, hogy K. Zoltán próbált segíteni neki abban is, hogy megtalálja az igazit, mert nem kedvelte Damu Roland színművészt, akivel akkor egy párt alkotott a modell. 

„Lothar Matthäusszal is össze akart hozni, de abból nem lett semmi. Mindig le akart beszélni Damu Rolandról, azt mondta, ideje egy normális pasit találnom és beszéljek Andyvel”

– mondta el akkor Palácsik Tímea, aki a kihallgatáskor már Andy Vajna menyasszonya volt. 

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)

.