Vajna Tímea újra férjhez ment: itt vannak a részletek

Vajna Tímea a közösségi oldalán jelentette be, hogy férjhez ment.

2023. december 28., 08:34

Szerző:

Vajna Tímea és a párja, Ráthonyi Zoltán kimondták egymásnak a boldogító igent. Az üzletasszony az Instagram-oldalán már Palácsik-Ráthonyi Tímea néven szerepel. Andy Vajna özvegye egy hosszú posztban mesélt a házasságról, ám az is kiderült, hogy rengeteg fájdalommal néztek szembe az elmúlt időszakban.

„Mr es Mrs R. 🤍 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is.. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka, és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz (vendégekkel), ha… Úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem, és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját, és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” 

– írta Vajna Tímea a posztjában.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Vajna Tímea minden vágya, hogy édesanya legyen, ám sajnos az eddigi próbálkozások nem jártak sikerrel. Az üzletasszony és a párja, Zoltán kapcsolata többször került hullámvölgybe, ám most úgy tűnik, hogy kiegyensúlyozottak együtt, hiszen az esküvő is megtörtént, és együtt készülnek arra, hogy egyszer bővüljön a családjuk egy újabb taggal. 

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)