Hamarosan anya lesz Vajna Tímea? A vőlegényével is újra egy párt alkothatnak

Vajna Tímea nagy álma, hogy édesanya legyen.

2023. szeptember 29., 07:56

Szerző:

Vajna Tímea évek óta küzd azért, hogy anya lehessen. Andy Vajna özvegye egészségügyi problémákkal küzd, de rengeteg módszert megpróbált annak érdekében, hogy megfoganjon egy baba az életében. Tavaly decemberben egyszer sajnos el is vételt Vajna Tímea.

Az üzletasszonynál július közepén végezték el az ötödik petesejtleszívást, és ez azt jelenti, hogy már várandós kismama is lehetne, ha a beavatkozás sikeres volt - számolt be róla a Blikk.

„A petesejt leszívása után megvárják, hogy a megtermékenyült petesejt – más néven a zigóta – osztódni kezd. Ha így történik, akkor ültetik vissza, majd ezt követően két héttel kell terhességi tesztet csinálni. Amennyiben pozitív a teszt, nagy valószínűséggel megtörtént a megtermékenyülés, megtapadt a petesejt. Ezután következik az ultrahang, aminek a bizonyosságához további két hétre van szükség”

–nyilatkozta a lapnak dr. Koiss Róbert nőgyógyász.

Kiderült az is, hogy az üzletasszony egyre több kismamáknak való oldalt követett be az Instagramon, valamint a hírek szerint újra egy párt alkot a vőlegényével, Zoltánnal.

„Nehéz követni a kapcsolatuk alakulását még nekünk, barátoknak is, de az utóbbi időben Zoltán és Timi ismét közel kerültek egymáshoz”

 – mesélte egy névtelen informátor a lapnak.

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)