Vajna Tímea már milliókat költött arra, hogy teherbe essen: kiderült a pontos összeg

Vajna Tímea évek óta küzd azért, hogy kisbabája lehessen.

2023. április 25., 09:19

Szerző:

Vajna Tímea a sorozatos kudarcok után most a talpán végzett ideginger-terápia segítségével próbál teherbe esni, derült ki a médiaszemélyiség egyik múlt heti Instasztorijából.

A Blikk utánament, hogy pontosan miről is van szó, és a lapnak a talpon és a lábfejen található „idegleképződési pontok” kézi ingerlésével foglalkozó személy, Vargha Zsolt többek között a következőket mondta:

„volt olyan hölgy, aki másfél hónap terápia után várandós lett, de akadt, akinek fél évre is szüksége volt a sikerhez. Egy alkalom semmiképpen nem elegendő, a terápia során hónapokon át, heti több alkalommal kezeljük a pácienst.”

Nos, a szolgáltatás honlapjáról kiderül, hogy először egy 40 000 Ft-os állapotfelmérést kell elvégeztetni, majd ezek után az egyes, 50 perces kezelések 11 000 Ft-ba kerülnek a cég budapesti helyszínén. Ez azt jelenti, hogy egy nyolchetes terápia összesen 216 000 Ft-ba kerül heti két kezeléssel.

Ez minden bizonnyal Vajna Tímea számára nem jelent nagy összeget. A Blikk kiszámította ugyanis, hogy az eddigi lombikprogram és egyéb kezelések során a médiaszemélyiség összesen mennyit költhetett arra, hogy kisbabája szülessen:

„az évek során sok módszer kipróbált, óvatos becslések szerint eddig legalább 11 millió forintot költött arra, hogy anya lehessen.”

Már csak azért is lehet ilyen magas az összeg, mert Vajna Tímea az utóbbi években elsősorban az USA-ban él, meg is szerezte már az állampolgárságot. A 40 éves hírességnek tavaly sikerült mesterséges úton teherbe esnie, de sajnos elvesztette a magzatot.

Vajna Tímea a legutóbbi posztja szerint jelenleg New Yorkban tartózkodik.

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)