Fotó: Vajna Tímeának egy luxusautóval üzent a síron túlról Andy Vajna

Vajna Tímea szerint egy égi jel lehet. 

2022. augusztus 1., 11:28

Szerző:

Különös dolgot osztott meg a követőivel Vajna Tímea! Andy Vajna özvegye éppen Saint-Tropezban nyaralt. A legendás filmproducer pedig ma lenne 78 éves. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy még a síron túlról is képes üzenni a gyászoló feleségének, aki a közösségi oldalán mesélte el, hogy mi történt. 

Vajna Tímea egy Lamborghiniről osztott meg egy képet, aminek a rendszámára azonnal felkapta a fejét. Andy Vajna özvegye szerint ez egy égi jel és azt mutatja, hogy az elhunyt férje a mai napig vigyáz rá: 

„Most St. Tropezben a hotelben ez a kocsi állt. AV (Andy Vajna) 074. 74 éves korában ment el Andy; és a kedvenc kocsim... Hogy biztos, hogy észrevegyem. Hiszek a jelekben, és hogy mindig velem vagy és próbálsz vigyázni rám” 

- írta a 24 óráig elérhető történetében Vajna Tímea, aki később egy közös fotót is feltöltött az autóval és a rajongói véleményét is kikérte, hogy vajon a véletlen műve lehet, vagy egy égi jel. Andy Vajna özvegyének újabb posztjaiból kiderült, hogy ma már a Fiumei úti sírkertbe is ellátogatott a férje sírjához. 

A fotókat a Blikk oldalán tekintheti meg. 

Még több Vajna Tímeától

Vajna Tímea megosztotta egyetlen közös képét Berki Krisztiánnal

Vajna Tímea utoljára afterpartizott

Vajna Tímea a keresztapját gyászolja: ez a betegség vitte el az olimpikont

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)