Kulcsár Edina azt mondja, „sajnos” negyedszerre is császárral szül majd: Itt én megállnék, de...

Kulcsár Edina a negyedik terhességéről nyilatkozott a Story magazinnak.

2024. március 7., 09:56

Szerző:

Kulcsár Edina és G.w.M kislánya tavaly májusban született meg, de a pár ismét babát vár, ezúttal egy kisfiút, derült ki a múlt héten a rapper alábbi posztjából.

„Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már »csak« erre vágytam, semmi másra. RÁD, KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! KULCS, KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de mostmár három lesz!”

– írta G.w.M egy héttel ezelőtt. Az utolsó mondat arra utal, hogy a rapper előző kapcsolatából is született egy kislánya és egy kisfia Nagy Melanie-tól.

Most Kulcsár Edina a Story magazinnak nyilatkozott, a címlapon mutatva meg gömbölyödő hasát.

Mivel Kulcsár Edinának szintén van egy kisfia és egy kislánya az előző kapcsolatából Szabó András Csutival, az érkező kisfiúnak egy édestestvére és négy féltestvére lesz a mozaikcsaládban. Az anyuka így nyilatkozik a lapban:

„eddig is kerek volt minden Amarával és a 4 gyerkőcünkkel, de a kisfiunkkal megkoronázzuk a boldogságunkat. Természetesen akkor is 10 centivel a föld felett járnánk, ha újabb kislányunk érkezne, de így, hogy egy közös kisfiunk is lesz, idillibb tényleg nem lehetne már.”

Kulcsár Edina a következő gondolatokkal a fejében készül a szülésre:

„három után már, mondhatni, rutinom van a szülésben. Sajnos császármetszéssel született mindegyik gyermekem, és ez most sem lesz másképp, a negyedikre készülök. De ezt is megszoktam már. Egy darabig nem lesz kellemes utána, de viszonylag hamar regenerálódom.”

Felmerül az is az interjúban, hogy ezután a baba után terveznek-e még továbbiakat, és Kulcsár Edina azt mondja, a párja nagyon is szeretne még:

„Márk mindig azt mondja, annyira szeret, hogy 20 gyereket akar tőlem, szóval 100 százalékra semmit sem mondok. De az az igazság, hogy úgy érzem, egy közös kislánnyal és kisfiúval most nagyon kerek minden.”

Kulcsár Edina tehát nem vállalna több gyereket, de sosem lehet tudni, hogyan alakul az élet.

„Bár »soha ne mondd, hogy soha«, itt én megállnék”

– mondja Kulcsár Edina.

Az egykori szépségkirálynőt rengetegen kritizálják, amióta kapcsolatot kezdett G.w.M-mel, akit a legutóbb például nárcisztikusnak nevezett egy hozzászóló egy kommentcsatában. Erre Kulcsár Edina többek között a következőket mondta:

„nagyon boldog [vagyok] Márk mellett! Nekem ő tökéletes. Úgy szeretem ahogy van. Ismerem a nárcizmust, és az nem itt kezdődik. A sok erőt inkább ehhez a rettentő sok idiótához kívánd.”

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)