G.w.M exét, Nagy Melanie-t hatalmas megtiszteltetés érte – ide hívták meg

G.w.M egykori párja, Nagy Melanie állami ünnepen vett részt.

2023. július 6., 09:37

Szerző:

G.w.M egykori párjáról és első két gyermekének édesanyjáról annak idején az egyik első információ az volt, hogy diplomáciai karriert adott fel azért, hogy a rapper élettársa lehessen.

„Nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem a Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi Karán, és nukleáris fegyverkezés egyébként a szakirányom. Angolul és héberül is beszélek, és több nagykövetségen is dolgoztam a házasságom előtti időszakban. Én arra tettem fel az életemet, hogy a nemzetközi politikában és a diplomáciában szeretnék elhelyezkedni. Volt szerencsém Brüsszelben a Parlamentben dolgozni. [...] Most jelenleg is dolgozok tolmácsként, és éjszakánként a gyerekek lefektetése után leveleket fordítok egy kanadai ügyvédi irodának.”

– nyilatkozta tavaly Nagy Melanie, aki közben a médiában is dolgozik, rádiós műsorvezetőként.

Fenti képzettségétől-tapasztalataitól talán nem független, hogy július negyedike, azaz az USA-ban a függetlenség napjaként ismert ünnep alkalmából megtisztelő meghívást kapott. Amint arról az Instagramján egy fotóval beszámol egy friss posztban, az ünnepet az USA nagykövetének rezidenciáján tölthette, miután az Amerikai Nagykövetség meghívást küldött neki a július negyedike alkalmából rendezett hivatalos ünnepségre.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)