Diéta: Kulcsár Edina 7 hónap alatt 10 kilót fogyott, pedig a fogyás helyett más volt az elsődleges célja

Kulcsár Edina bevallja, hogy a diéta és a fogyás előtt nem szerette a testét.

2024. február 15., 07:53

Szerző:

Kulcsár Edina 24 óra után automatikusan eltűnő Instaszotrikban írta meg a gondolatait teste változásairól szerda este. Az egykori szépségkirálynőnek tavaly tavasszal született meg a harmadik gyermeke, Amara. A terhesség alatt feljött kilók ezúttal lassabban mentek le Kulcsár Edináról, mint az első két terhessége alatt, de 7 hónapos edzés most már hozott eredményeket, ha nem is olyan sokat, mint az anyuka szerette volna:

„tavaly augusztus óta edzek, tehát most 7. hónapja! Ez idő alatt 10 kilót fogytam. Korábban volt olyan időszakom is, amikor 10 kilótól 1-2 hónap alatt szabadultam meg. Hogy tartós volt-e vagy egészséges? NEM! Amikor az ember edz, és az eredményt várja, akkor sok mindent figyelembe kell vennie. Például, hogy ami 10 évvel ezelőtt működött, nem biztos, hogy most is működik. Nem szabad magunkat másokhoz hasonlítani. Áll-e bármilyen hormonális dolog a háttérben, ami befolyásolhatja a fogyást vagy a gyorsabb átalakulást... A testünket tisztelni kell. Főleg azoknak, akik gyermekeknek adtak életet. Nem várhatjuk el, hogy ugyanúgy viselkedjen egy szülés után, pedig az én testem tökéletesen alkalmazkodott az első két szüléshez. Minden pillanatok alatt a helyére ment, ráadásul edzés nélkül, de a harmadiknál már nem ez történt, még edzéssel sem. Csalódott voltam és nem szerettem a testem. Most sem vagyok érte oda, de akkor is hálás vagyok neki a gyerekeim miatt.”

Tehát Kulcsár Edina számára nem is elsősorban a fogyás volt a fő cél. Hozzáteszi a következőket is:

„nem diétázok, csak néha szeretek egészségesebben enni. Szoptatós anyuka vagyok, így ha valamit megkívánok, akkor (már) mértékkel, de megeszem. Lehet, hogy gyorsabban haladtam volna, ha kalóriaszámlálásba kezdek, de az első célom nem az volt, hogy 20-30 kilót fogyjak, csak az, hogy fittebb legyek. Szeretek edzeni és szeretem azt a közösséget, amihez jelenleg is tartozom, még akkor is, ha én még nem tudtam olyan eredményt elérni, mint mások, de nem is célom magamat másokhoz hasonlítani. Mások a lehetőségeink, a testünk, az életünk, a szervezetünk is.”

Kulcsár Edina mindehhez hozzáteszi, hogy korábban kiszőkített haját most visszafestette sötétre. Az új hajszínét az alábbi posztban is meg lehet nézni, a házaspár Valentin-napi randiján készült a kép.

Az elmúlt időszak nem volt egyszerű a pár életében, amint azt Kulcsár Edina a Tényekben el is mondta decemberben a TV2-n: egészségügyi problémákkal küzdöttek.

„Sokat sírtam, az igaz. Ez a férjemnek az egészségügyi állapota miatt történt. Volt mögöttünk nehezebb időszak, amit ő lelkileg rosszabbul élt meg - nem a kapcsolatunk miatt, hanem teljesen külső tényező volt e mögött. Aztán pont mire helyretette magát és rendbe lett mentálisan, addigra pont beütött egy olyan dolog, amivel nem számoltunk, és nem is tudtuk, hogy létezik. A bal fülében lévő egyensúlyközpont leállt teljesen, és nyilván egy rappernek, egy előadóművésznek ez a karrierjébe is kerülhet”

– számol be Kulcsár Edina férje egészségi állapotáról az alábbi videóban. G.w.M erre a problémára szteroidokat kapott, ami viszont a kedélyállapotát befolyásolta negatívan.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)