Diéta: nem fogja elhinni, melyik mulatóssztár fogyott 4 év alatt 31 kilót egyszerű módszerrel

Egyszerű diéta, látványos fogyás – mutatjuk, kinek sikerült!

2024. február 6., 15:00

Szerző:

Rögtön el is áruljuk, amit a címben beharangoztunk: a diéta Postás Józsinak hozott ilyen látványos eredményt. Postás Józsi egy népszerű mulatóssztár, akin talán annyira nem is látszik a különbség, de 4 éve még 31 kilóval nehezebb volt.

A fogyásról most a Blikknek mesélt, és talán a legérdekesebb azt kiemelni az interjúból, hogy hogyan sikerült ezt a szép eredményt elérnie:

száműztem a lisztet, a zsíros ételeket és a cukrot, helyette sok zöldséget, sovány húsokat és teljes kiőrlésű termékeket fogyasztok. A párom rakta össze, mit és mennyit ehetek, és mindent meg is főz nekem. Én – sajnos – főzni nem tudok, de a vásárlásban már százszázalékosan tudatos vagyok.”

Jöhet egy kis matek, hogy hány kiló lehetett Postás Józsi a csúcson, ha 31-et adott le és most 92. Mint mondja, úgy érzi, hogy van még rajta felesleg és adna le még ebből is szívesen. Hozzáteszi:

„a ruhatáramat így is le kellett cserélnem, de egyáltalán nem bánom. Sokkal jobban birok fizikailag mindent, a színpadon sem fulladok úgy ki ének és tánc közben, mint régen, és könnyebben megy szezonban az olyan hétvége is, amikor akár négy-öt fellépésem is van.”

Alább talál egy friss képet Postás Józsiról, akinek a Postás nem az igazi vezetékneve, hanem arra utal, hogy a mulatóssztár tíz évvel ezelőtt levélkézbesítőként dolgozott.

Postás Józsi a napokban a Sztárlimonádé című kiadványnak is nyilatkozott. A cikknek már a címe is szellemes:

„A »Postás« mindig kétszer csenget és megint szerelemet hozott”

A mulatóssztár többek között a következőket mondja az interjúban a karrierjére visszatekintve:

szerencsés vagyok, hiszen nagyon sok időt tölthettem színpadon a tavalyi évben is. Úgy érzem, van igény arra, amit én képviselek, hiszen a közönség tartja életben a produkciót már huszonegy éve. Bízom benne, hogy az idei év is sok jót és még több koncertet tartogat számomra. Én felkészültem, szóval… Mehet a menet! A húszéves jubileum okán nagyon szeretném, ha egy szerzői albumon kiadhatnám az életművem eddigi slágereit egyben. Természetesen mindegyik nótát áthangszereljük és frissebbé tesszük és lesznek rajta új dalok is, hiszen akár csak egy esküvőn, egy ilyen albumon is kell legyen valami régi és valami új. Ezzel egy időben pedig láthatnak majd a nézők a Zenebutik csatornán is, de hogy pontosan mire készülünk, arról majd a maga idejében beszélek.”

És ezek után álljon itt Postás Józsi legújabb klipje.

(Kiemelt kép: Shutterstock/VGstockstudio)