Várkonyi Andrea elárulta, hogy Mészáros Lőrinc igazából mitől fogyott le

Várkonyi Andrea nagyinterjút adott, amiben először enged betekintést a magánéletébe Mészáros Lőrinc oldalán.

2024. február 1., 09:28

Szerző:

Várkonyi Andrea szinte teljesen eltűnt a nagyközönség elől, amikor összejött az ország leggazdagabb férfijával, Mészáros Lőrinccel. Most a Story magazin címlapsztorijában tért vissza, hogy újra meséljen végre a magánéletéről, ahogyan azt annak idején mindig is tette.

Az interjúban Várkonyi Andrea azt mondja, hogy azért döntött most több év hallgatás után újra a szereplés mellett, mert úgy érzi, hogy tartozik ennyivel a követőinek, akik a közösségi médiában továbbra is hűségesen mellette állnak. Az egykori tévés személyiség úgy döntött, azokkal szemben, akik szeretik őt, nem igazságos, hogy teljesen eltűnt.

Most tehát válaszol néhány kérdésre, amire minden bizonnyal rengetegen kíváncsiak, nemcsak azok, akik folyamatosan követik Várkonyi Andreát a közösségi médiában. Az egykori műsorvezetőnő tisztázza például, hogy a férje nem miatta hagyta el az előző feleségét, hanem csak azután szövődött közöttük a kapcsolat, amikor annak a házasságnak már vége lett. Az interjú egyik legemlékezetesebb részlete az, amikor Várkonyi Andrea leírja a jelenetet, ahogy Mészáros Lőrinc megkérte a kezét:

„külföldön voltunk, épp megérkeztünk a szállodába, én az utazásnak megfelelően farmerban és vászoningben, ő meg öltönyben, amit nem is értettem. Aztán egyszer csak felcsendült a közös dalunk, a Bagossy Brothers Companytől az Olyan ő. Körbenéztem, majd annyi vörös rózsát pillantottam meg, hogy szerintem a világpiacon vörösrózsa-válság lehetett, visszafordultam hozzá, de nem láttam, mert már előttem térdelt. Megkérdezte, hozzá megyek-e, én meg mint a romantikus filmekben, a szám elé kaptam a kezemet, és elkezdtem sírni. Az ilyen jelenetet mindig megmosolyogtam a filmekben, de most már tudom, létezik ez a spontán mozdulat. Úgy öt perce zokogtam, amikor megkérdezte, hogy akkor ez igent jelent-e, majd elárulta, beszéddel készült, hogy miért akar elvenni, de ez elmaradt végül. Elképesztő érzéke van a romantikához.”

Kattintson a play gombra, ha kíváncsi Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kedvenc közös dalára!

Várkonyi Andrea arról is beszél, mi segítette hozzá Mészáros Lőrincet a látványos fogyáshoz, amivel kapcsolatban rengeteg téves pletyka keringett az interneten az utóbbi években:

„a hírekkel ellentétben nem esett át gyomorszűkítő műtéten, nincs gyomorgyűrűje, és nem is beteg. Húszéveseket megszégyenítő a laboreredménye, heti háromszor edz, és minden étkezéskor a fele ételnek csak a felét eszi meg. Önszántából kezdett el fogyókúrázni nem sokkal azelőtt, hogy egymásba szerettünk. Habár viccesen megjegyzi, hogy akinek olyan felesége van, mint én, annak kutya kötelessége jól kinézni, ami nekem jólesik. Az öltözködési stílusa is azért változott meg, mert lefogyott. Szerintem jó ízlése van, saját magának vásárol, ami remek férfi tulajdonság, mert nem nekem kell.”

A nagyinterjúból talán még egy részletet érdemes kiemelni a sok érdekesség közül. Ebben a bekezdésben Várkonyi Andrea itt arról beszél, hogy tavaly mennyit jótékonykodtak el férje 591 milliárd forintos vagyonából:

„tudom, sokan azt mondják, hogy nekünk könnyű, mert van miből jótékonykodni. Igen, de az anyagi jólét maximum az adomány nagyságát befolyásolja. Sokan kevésből is segítenek, mások sokból sem. Úgyhogy ez belülről jön, és legtöbbször csendben zajlik. Mondok egy példát, Majka nemrég felhívott, hogy támogat egy ózdi gyerekfocicsapatot, akiknek szükségük lenne szerelésre, tudok-e segíteni. Tudtam, és óriási boldogságot okoztunk. Ennek lehetett volna hangos PR-értéke, de nem ez volt a fontos. A tavalyi évben összesen majdnem 17 milliárd forintot jótékonykodtunk magánemberként és cégcsoportszinten. Ennek töredékét hoztuk csak nyilvánosságra.”

Mészáros Lőrinc vagyona a Forbes összeállítása szerint több mint 25 százalékkal nőtt 2023-ban.

(Kiemelt kép: TV2)