Szakított Mészáros Lőrinc volt felesége és Joshi Bharat a lapok szerint

Joshi Bharat tagadja, hogy szakítottak volna Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal, de a Blikk szerint akkor is igaz a hír.

2022. április 16., 08:59

Szerző:

A tavalyi év nagy szenzációja volt, hogy a Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix összejött Joshi Bharat műsorvezetővel. A pár a Life TV-ben ismerkedett össze, aminek Mészárosné volt az igazgatója, és Bharat az egyik sztárja, de Kelemen Beatrix idő közben elvált Magyarország leggazdagabb emberétől, és a műsorvezető házassága is véget ért. A párnak akkor szép jövőt jósoltak, az indiai származású médiaszemélyiség októberben ennyit nyilatkozott:

„a hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket!”

A pár novemberben nyilvánosan is mutatkozott együtt, amikor Kelemen Beatrix intim verseket olvasott fel egy kiállításmegnyitón, azóta azonban nem szerepeltek a hírekben egészen nagyszombat reggelig.

Most azonban a Blikk honlapján tűnt fel egy cikk azzal a címmel, hogy

„szakított Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt neje”.

A lap névtelen információkra hivatkozva állítja ezt, hozzátéve, hogy a kérdésben megpróbálták megszólaltatni Joshi Bharatot, aki azt mondta, hogy a hír nem igaz, és megismételte, hogy nem nyilatkoznak a magánéletükről. A lap azonban úgy tudja, hogy bármit is mond Joshi Bharat, kapcsolata Kelemen Beatrixszal már véget ért, a források szerint már szét is költöztek. A műsorvezető a közösségi médiában nem reagált egyelőre a hírre, az Instagramján februári a legutolsó poszt, a Facebookján decemberi.

További információk a párról korábbi cikkeinkből

Joshi Bharat elvált a feleségétől 31 év házasság után

Kiderült, ki miatt lett vége Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix házasságának

Joshi Bharat felesége összeomlott azután, hogy férje elhagyta, 15 kilót fogyott

(Kiemelt kép: dfp.hu)